Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Νοσεί βαριά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται άμεσα διασωλήνωση σε ΜΕΘ

 Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να χάσει (3-2) και από τον Ιωνικό, 18 χρόνια μετά την τελευταία του ήττα στη Νίκαια , μετά το κάζο του στην Τούμπα από τον Άρη, παραμένει ακέφαλος καθώς το "αφεντικό" έχει ..να πατήσει στην Τούμπα 2 χρόνια κι ο γιος του ..αγνοείται και διοικεί από το instagram, όπου μας ενημερώνει ότι "έρχεται", οι οπαδοί είναι εξουθενωμένοι και η καρέκλα του Λουτσέσκου τρίζει. Μόνο που πολλοί οπαδοί αναρωτιούνται, μήπως ο Ρουμάνος ωθεί τον κόσμο να τον διώξει για να πάει στην Εθνική Ρουμανίας, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά, αλλά ...ομάδα δεν έκανε!

Να θυμίσουμε ότι δεν κέρδισε κανένα από τα 5 τελευταία ματς:
Έχασε από τον Ατρόμητο, ισόπαλος με Σλόβαν, έχασε από τον Άρη, ισόπαλος με Λάρισα, έχασε από τον Ιωνικό. Μόνο από τον Αστέρα Τραχανοπλαγιάς δεν έχασε ακόμη!

Σε κάθε περίπτωση -κι αυτό είναι το πιο εξευτελιστικό-, ο ΠΑΟΚ δεν τρομάζει κανέναν πλέον, ούτε καν τους ουραγούς της βαθμολογίας, ούτε τα "καφενεία" της Ευρώπης και δείχνει πελαγωμένος, ανίκανος να προσφέρει οποιαδήποτε χαρά στους οπαδούς του. Ο Πρωταθλητής  έγινε καρπαζοεισπράχτορας ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου