Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Θαύμα , θαύμα, μειώνονται συνεχώς τα κρούσματα!

 Οι θάνατοι είναι πολλοί (81), αλλά τα κρούσματα μειώνονται κάθε μέρα, όπως προβλέψαμε (5.523 σήμερα). Όχι για λόγους ιατρικούς, αλλά ...νομοθετικούς. Από τότε που η κυβέρνηση εξήγγειλε ότι ...θα αναγνωρίζεται μόνο το μοριακό test, για να αποκτήσει κάποιος πιστοποιητικό νόσησης, ωωωω...του θαύματος, άρχισε η μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Προφανώς, κάποιες χιλιάδες "έξυπνοι" συμπολίτες μας, έβρισκαν κάποιο βολικό φαρμακοποιό, που τους έβγαζε "θετικούς" με ένα απλό rapid test το οποίο δεν έκαναν, για να πάρουν τη βεβαίωση νόσησης και να γλιτώσουν το εμβόλια. Αποφυγή εμβολίου, τέχνας κατεργάζεται.



Γιατί όμως, καταφεύγουν σε τόσα κόλπα, ξοδεύονται και παρανομούν οι Έλληνες; 

Επειδή φοβούνται το εμβόλιο.

Γιατί φοβούνται το εμβόλιο; 

Το εξηγήσαμε πολύ καθαρά και με μεγάλη ειλικρίνεια εδώ και λέμε κάτι που ΟΛΟΙ ξέρουν, αλλά λίγοι ομολογούν: ο κόσμος ΔΕΝ φοβάται τα εμβόλια, φοβάται τα mRNA εμβόλια (δεν ξέρουμε αν έχει δίκιο που τα φοβάται, όμως τα φοβάται!)

Όμως, επειδή οι κυβερνώντες ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την υγεία του κοσμάκη, του έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα να κάνει το κλασικό εμβόλιο. ΟΛΟΙ όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο, ΞΕΡΕΤΕ πολύ καλά, ότι αν υπήρχε κλασικό εμβόλιο, θα είχε εμβολιαστεί τώρα το 99% του πληθυσμού (και τα παιδιά άνω των 5 και θα τα εμβολίαζαν οι γονείς τους απροβλημάτιστα και με χαρά, όχι με μίσος και καταναγκασμό όπως τώρα).

 Αλλά πλέον και ο τελευταίος Έλληνας κατάλαβε ότι , για κάποιο μεταφυσικό λόγο, η κυβέρνησή μας (και συνολικά η Ε.Ε.), θέλει ντε και καλά να βάλουμε μέσα μας mRNA εμβόλια. Αν τα βάλουμε ΟΛΟΙ, θα δείτε, πως θα εγκρίνουν άλλα 50 εμβόλια, κλασικά, με γνώριμες τεχνικές. Απλά και καθαρά και ΟΛΟΙ τα καταλαβαίνετε πολύ καλά, ιδιαίτερα εσείς κυρία Γκάγκα, Παγώνη, Καπραβέλο, Βασιλακόπουλε, Μητσοτάκη, Πλεύρη, Τσίπρα, Τσιόδρα, κ.λπ. 

ΌΛΟΙ σας ξέρετε πως αν επιτρέπατε να γίνονται και κλασικά εμβόλια, θα ήταν όλοι εμβολιασμένοι εδώ και καιρό και δεν θα χρειαζόταν καμία φοβέρα. 

Οπότε, να απολογηθείτε στην ιστορία, γιατί φοβάστε τόσο πολύ μη τυχόν και ξεφύγει και έρθει κλασικό εμβόλιο στην Ελλάδα και δεν βάλουμε μέσα μας ντε και καλά Pfizεr. Τι, θα σας κλείσουν την πόρτα της Bilderberg και του Brookings;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου