Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΕΜΑ ζήτησε για δέκατη φορά "περισσότερα δεδομένα" για να εγκρίνει το Ρώσικο εμβόλιο

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη εμβολιαστεί με το Ρώσικο και το Κινέζικο εμβόλιο σε όλο τον πλανήτη κι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, συνεχίζει ακάθεκτος να κωλυσιεργεί, ζητώντας συνεχώς "νέα στοιχεία", ενώ ...θα μπορούσε κάλλιστα να βγει ο πρόεδρός του και να ομολογήσει την αλήθεια: δεν θα δώσουμε έγκριση στο ρώσικο εμβόλιο ποτέ, δεν εξετάζουμε καν τα στοιχεία, επειδή αν δώσω έγκρισή, οι μυστικές υπηρεσίες του αφεντικού, θα μου βγάλουν βίντεο ότι είμαι παιδεραστής. Τόσο απλά.
Δεν θα ΄ταν πιο τίμιο, να παραδεχθούν τα μέλη του ΕΜΑ ότι κωλυσιεργούν, επειδή φοβούνται για τη ζωή τους, αν δώσουν έγκριση στο ρώσικο εμβόλιο; Ποιανού νοημοσύνη υποτιμούν; Υπάρχει έστω ΕΝΑΣ ευρωπαίος, που να μην καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα είναι μόνο πολιτικό και την έγκριση δεν την δίνουν ΜΟΝΟ για πολιτικούς λόγους και ότι δεν δίνουν δεκάρα, για το αν είναι καλό ή κακό το εμβόλιο; Λένε να υπάρχει κανείς που να μην καταλαβαίνει ότι κωλυσιεργούν επίτηδες, επειδή διατάχθηκαν με το πιστόλι στον κρόταφο, να μη διανοηθούν να δώσουν έγκριση σε ρώσικο εμβόλιο;




Περισσότερα δεδομένα για το Sputnik V χρειάζεται ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων. "Υπάρχουν περισσότερα δεδομένα που πρέπει να μας υποβληθούν".
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) απαιτεί περισσότερα δεδομένα για το Sputnik V και το Sinovac και προς το παρόν δεν μπορεί να πει πότε αναμένεται η έγκρισή τους.
Το παραπάνω γνωστοποίησε σήμερα ο Δρ Μάρκο Καβαλέρι, επικεφαλής Βιολογικών Κινδύνων Υγείας και Στρατηγικής Εμβολίων.
Αναφορικά με το ρωσικό εμβόλιο και το κινεζικό Sinovac, ο Καβαλέρι είπε ότι οι συζητήσεις είναι «αρκετά εποικοδομητικές», όμως χρειάζονται περισσότερα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου