Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Θα μας εξηγήσει κανείς; Γιατί τον Σεπτέμβριο είχαμε δεκαπλάσιους νεκρούς από τη Σουηδία;

Καλοπροαίρετα ρωτάμε: η Σουηδία δεν πήρε ποτέ αυστηρά μέτρα, το καλοκαίρι γινόταν κι εκεί χαμός με όλο τον κόσμο, χωρίς μάσκες, έξω, τα ποσοστά εμβολιασμού είναι ίδια περίπου με την Ελλάδα. Τις τελευταίες 4 βδομάδες είχε 170 νεκρούς και η Ελλάδα 1.120, δηλαδή δεκαπλάσιους! Δεκαπλάσιους!  Γιατί ; Τι έπαθε τελικά η.... Σουηδία, που δεν εφάρμοσε lockdown και κόντεψαν να επικηρύξουν τον Τένγκελ; Κάποιοι στην Αμερική μάλιστα ονειρευόταν να βομβαρδίσουν με πυρηνικά τη Σουηδία, επειδή δεν "συμμορφώθηκε" στην τρομολαγνεία. Θα μας δώσει λογικές απαντήσεις κανείς; Πώς γίνεται να έχει το ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ των νεκρών της Ελλάδας; Η διαφορά είναι τεράστια, χρήζει εξήγησης.

Κι επειδή δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις οι "πτυχιούχοι του facebook", ας μας τις δώσουν οι ειδικοί των τηλεπαραθύρων τύπου Βασιλακόπουλου, Καπραβέλου κλπ.

Αυτούς ρωτάμε κι όχι τους αναγνώστες, που επιμορφώθηκαν διαβάζοντας άρθρα στο facebook κι είχαν άποψη για την πολιτική της Σουηδίας και του Άντρες Τένγκελ. Η κυρία Βούλα η μασατζού κατηγορούσε τον Τένγκελ (έναν από τους καλύτερους επιδημιολόγους του κόσμου) ότι "δεν ξέρει τι κάνει". Να μας πει λοιπόν, όχι ο Βούλα η μασατζού, αλλά  ο καθηγητής Βασιλακόπουλος που ξέρει, γιατί έχουμε δεκαπλάσιους νεκρούς.


(δεδομένα πριν λίγο από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, από https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου