Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης από τα "γιούχα" των ΚΚΕδων - Τι είπε στον Κουτσούμπα

 Μερίδα κόσμου που είχε συγκεντρωθεί χθες έξω από τη Μητρόπολη για την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, επιδόθηκε σε αποδοκιμασίες και φώναξε συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο.... κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων ρωτήθηκε σχετικά με το ζήτημα, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «το τελευταίο που άρμοζε στον αποχαιρετισμό είναι ο διχασμός και οι απρέπειες».

«Τα σχόλια περιττεύουν», συνέχισε ο κ. Οικονόμου, και σχολίασε ότι «δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές».

Υπενθύμισε δε τις αποδοκιμασίες που είχε δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας στην εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Υπήρξε άμεση καταδίκη από την πλευρά της ΝΔ» υπογράμμισε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να πιστεύουν κάποιοι ότι το 2021 μπορεί να μοιάζει σε τίποτα με το 2011. Η Ελλάδα του 2021 είναι μια διαφορετική χώρα».

Σημειώνεται ότι, χθες, ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς ενοχλημένος πλησίασε τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και του απευθύνθηκε με ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εσύ τους έφερες εδώ να με βρίζουν;». Ο κ. Κουτσούμπας απάντησε: «Τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχω εγώ; Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον κόσμο». Ο κ. Μητσοτάκης τότε είπε ότι το ΚΚΕ είχε την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου