Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Διψασμένη για εκδίκηση η ακροαριστερά

Πριν από μερικές μέρες, κομμουνιστές φοιτητές της τελευταίας κομμουνιστικής χώρας της Ευρώπης, πήγαν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για "κατήχηση", με το γνωστό θρησκευτικό τους ζήλο. Υποχρέωναν μαθητές να παίρνουν φυλλάδια με προκηρύξεις κατά του "νόμου Κεραμέως" και τους διέταξαν να κάνουν κατάληψη. Κάποιοι μαθητές αντέδρασαν λέγοντας "βρε παρατάτε μας, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά" και ...τόλμησαν να μην κάνουν κατάληψη. Οι κομμουνιστές φοιτητές το πήραν βαρέως και ....."έπεσε σύρμα" να "κάνουν ντου" στο σχολείο, για να αποκτήσουν τον έλεγχό του (εξ απαλών ονύχων η κατήχηση γαρ). Έτσι πήγαν χθες για επίδειξη δύναμης, την οποία τα γελοία καθεστωτικά ΜΜΕ της κομμουνιστικής μπανανίας βάφτισαν ...."αντιφασιστική συγκέντρωση" !!!!!!!!

Έφαγαν ξύλο από τους δημοκράτες μαθητές και έτσι, σήμερα ξαναμαζεύονται για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Η γνωστή λαγνεία της ακροαριστεράς, για εκδίκηση.

Αν δεν ήταν στον κομμουνιστικό Παράδεισο με το όνομα "Ελλάδα", θα τους είχε πάρει με τις πέτρες οποιαδήποτε φιλελεύθερη, δημοκρατική κυβέρνηση , οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας.

Στην κομμουνιστική Ελλάδα του απολογητή Μητσοτάκη, αυτοί οι φασίστες, κάνουν ...αντιφασισμό, εκμεταλλευόμενοι τη μόδα του "αντιφασισμού" !!!!! Και τα ΜΜΕ ανακαλύπτουν "θύλακες της ακροδεξιάς στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης", μπας και συμπαρασύρουν μαζί με τους κομμουνιστές και τους επαγγελματίες δολοφόνους του "μαύρου στρατού" της παγκοσμιοποίησης και δώσουν ένα μάθημα στους μαθητές, που τόλμησαν να αδιαφορήσουν για τα βαρετά κομμουνιστικά τσιτάτα !!! Προς το παρόν πάντως, ο μαύρος στρατός δεν αναμείχθηκε.

8.000 χρόνια πίσω είμαστε αδέρφια.... η μαλακία βάρεσε κόκκινο στη χώρα που ακόμη κυριαρχούν οι μεσαιωνικές αντιλήψεις του αποτυχημένου (παντού) κομμουνισμού....

Όλη η Ευρώπη γελάει με τέτοια καφριλίκια δεινοσαύρων, εδώ, τη φασιστική επιδρομή κομμουνιστών φοιτητών σε Λύκειο,  τη βαφτίζουν οι αμόρφωτοι δημοσιογράφοι ....αντιφασισμό !!!


Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου