Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά λόγω παγετού - Όλες οι ανακοινώσεις (LIVE)

Σύμφωνα με το νόμο, οι Δήμαρχοι μπορούν να κλείνουν μέχρι 3 ημέρες τα σχολεία λόγω παγετού, ενώ ο Περιφερειάρχης μέχρι 15.
ΝΕΩΤΕΡΟ: 
Κλειστά θα παραμείνουν για αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κλειστά θα είναι τα σχολεία για ένα 24ωρο. Ανακοινώθηκε στις 11.10 από τη Δημοτική Τηλεόραση.
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  / ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ
Κλειστά τα σχολεία αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη
Λόγω του πολύ μεγάλου συνεχιζόμενου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, για την πρόληψη ατυχημάτων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο). Ομοίως κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Κλειστά τα Σχολεία του Δήμου Λαγκαδά , λόγω του χιονιά, για Δευτέρα και Τρίτη.
Με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν δια ζώσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών για ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 Φεβρουαρίου και ΤΡΙΤΗ ,16 Φεβρουαρίου. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
Στη συνέχεια και ο Δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία στους ορεινούς οικισμούς του Δήμου Θέρμης, ενώ μέχρι το βράδυ θα ληφθεί απόφαση και για τη Θέρμη.
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2021, αντίστοιχα, λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού που αναμένεται να επικρατήσει, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, αποφασίστηκε όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί να μην λειτουργήσουν, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων.--
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
Κλειστοί θα μείνουν αύριο Δευτέρα όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
Αναμένεται ανακοίνωση
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ
Αναμένεται ανακοίνωση
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Αναμένεται ανακοίνωση
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ
Aναμένεται ανακοίνωση
--
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ / ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Αναμένεται ανακοίνωση
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου