Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

H μπούρδα πάει σύννεφο... γιατί στην Ελλάδα η μπούρδα ... ανταμείβεται πάντα με βουλευτική έδρα.


 Ο περισπούδαστος Βαρουφάκης με τα λαχούρια...δήλωσε ότι δεν υπάρχει αστυνομία σε κανένα Πανεπιστήμιο. 3 κλικ θέλει για να καταλάβει κανείς τι θέατρο παίζουν όλοι αυτοί ...με στόχο τους άσχετους ... που ...θα τους πάρουν στα σοβαρά.

H μπούρδα πάει σύννεφο... γιατί στην Ελλάδα η μπούρδα ... ανταμείβεται πάντα με βουλευτική έδρα.

Οι ίδιοι γελοίοι με τις κομματικές τους νεολαίες που έχουν καταντήσει τα Πανεπιστήμια φυτώρια κομματόσκυλων και παράδεισο αναξιοκρατίας , διαφθοράς και κατασπατάλησης χρημάτων ... κάνουν τώρα πως μαλώνουν για το αν κινδυνεύει η Παιδεία από την παρουσία της αστυνομίας.

Στα πιο διάσημα Πανεπιστήμια υπάρχουν κανονικά αστυνομικά τμήματα ... κι είναι αυτονόητο...γιατί εκεί μέσα σπουδάζουν παιδιά Πολιτικών ... από αυτούς ... που ΔΕΝ θέλουν αστυνομία στους δρόμους ... αλλά απαιτούν 30 αστυνομικούς να τους συνοδεύουν όταν βγαίνουν για ψώνια με την ερωμένη τους.

Στην Ελλάδα όπου φτάσαμε να γίνονται φόνοι σε καθημερινή βάση χρειάζεται αστυνομία παντού κι όχι μόνο στα Πανεπιστήμια όπου οι φοιτητοπατέρες-dealer ναρκωτικών κάνουν χρυσές δουλειές με τους άβγαλτους πρωτοετείς.
 
Βέβαια ... τώρα θυμήθηκαν τα Κρατικά Πανεπιστήμια καθώς όλοι οι πολιτικοί μας και τα παιδιά τους ... έχουν σπουδάσει σε πεντακάθαρα κολέγια με μορφωμένους καθηγητές, ενώ για τα παιδιά του λαού ...τα κομματόσκυλα φροντίζουν να σπουδάζουν στα χαλάσματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και να διδάσκονται από αγράμματους καθηγητές που σπρώχθηκαν από πολιτικούς, πρεσβείες και ξένες ΜΚΟ.

Επτά Έλληνες καθηγητές σε λίστα πρακτόρων αποκάλυψαν ξένοι χάκερ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου