Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητάει από τους μονίμους Εκπαιδευτικούς....

.
...να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση, από πού πήραν..... πρόσθετες αμοιβές από φορείς του Δημοσίου (!)

 Αν π.χ. κάποιος αγγλικής πήγε 1-2 ημέρες για εξεταστής προφορικών στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας σε γειτονικό Νομό, σε άλλο βιλαέτι δηλαδή, παίρνει μεν βεβαίωση αποδοχών, εμφανίζονται αμέσως τα επιπλέον έσοδα στην φορολογική του δήλωση, αλλά οι στόκοι του Ελεγκτικού Συνδερίου εκεί! Θέλουν και χωριστές υπεύθυνες δηλώσεις! Για τέτοιο ΑΙΠΥΤΑΙΛΟΙΚΩ ΚΡΑΤΩΣ μιλάμε!

Ιδού:

Σε συνέχεια παλαιότερης ενημέρωσης, όσο άφορα τις Υπεύθυνες δηλώσεις πολυθεσίας η πρόσθετων αμοιβών, σας αποστέλλουμε το Διαβιβαστικό της ΔΔΕ .....– ΤΜΗΜΑ Β’ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Επειδή το διαβιβαστικό της Δ/νσης ορίζει ημερομηνία υποβολής την 31/1/2021 , για το (Β’ Εξάμηνο από 1/7/2020 εως 31/12/2020) Για αυτό και μόνο το εξάμηνο η υποβολή των υπευθύνων δηλώσεων θα κατατεθεί απ όσους έχουν πρόσθετες αμοιβές κλπ εως 28/2/2020 αλλά και μόνο για αυτό το εξάμηνο (Β’ Εξάμηνο από 1/7/2020 εως 31/12/2020).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υποχρέωση να προσκομίσουν υπεύθυνες δηλώσεις πρόσθετων αμοιβών έχουν οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΔΔΕ .....,και έχουν προσφέρει έργο σε :

Α) Δημόσια Πανεπιστήμια , Ινστιτούτα , ερευνητικά κέντρα, Δημόσια ΙΕΚ, Δημοτικές κοινωφελής επιχειρήσεις, κέντρα δια βίου Μάθησης, κ.λ.π

Β) όσοι κατέχουν παράλληλα και άλλη θέση στο Δημόσιο τοµέα

Γ) όσοι λαμβάνουν σύνταξη από άλλο φορέα ενώ είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί.

Οι πρόσθετες αμοιβές, οι οποίες πραγματοποιούνται στην ΔΔΕ Ημαθίας (υπερωρίες , Πανελλήνιες , βαθμολογικό κλπ) δεν δηλώνονται εφόσον δεν υπερβαίνουν τον βασικό μισθό του υπαλλήλου στον συγκεκριμένο μήνα που θα πραγματοποιηθούν.


....
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Β’ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

2 σχόλια: