Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Και τι θα προσφέρει το χαζό μέτρο "απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 μμ;"

Δηλαδή, το πρωί του Σαββάτου θα συνωστιστούμε με άλλους χίλιους στη λαϊκή αγορά και στα σούπερμαρκετς, θα πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο μπαίνοντας και βγαίνοντας σε μαγαζιά, σε λεωφορεία, αλλά και στο δρόμο και ...θα σωθούμε αν σταματήσει η κυκλοφορία απ΄τις 6 αντί για τις 9;
Τι πανικός είναι αυτός, που... σας οδηγεί σε γελοιότητες; Γιατί βιάζετε την κοινή λογική; Δεν υπάρχει τρόπος και να έχουμε lockdown  και να συνεχίζεται η οικονομική δραστηριότητα! 

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό, είναι πιο δυνατός από ΄μας, θα ΄χουμε κρούσματα όποια μπούρδα μέτρο κι αν πάρετε, εκτός αν μας φυλακίσετε κανονικά, με ελεύθερους σκοπευτές, που θα σκοτώνουν όποιον βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του. 

Ε, πάρτε το απόφαση: ζωή και κορωνοϊός θα πηγαίνουν μαζί. Όπου υπάρχει ζωή θα υπάρχει και ιος. Ιος δεν υπάρχει, μόνο σε πεθαμένους. Ε, σκοτώστε μας αν είναι, για να μηδενιστούν τα κρούσματα !
Μας κούρασε το ζοφερό κλίμα και η τρομοκρατία (και τα γελοία ψέματα, περί "Θεσσαλονίκης που βράζει"), που ΔΕΝ προσφέρει τίποτε ! Δεν είναι στο χέρι σας να περιορίσετε τον ιο. Και το πιο αυστηρό lockdown που μπορεί να σκεφτεί "ειδικός" να κάνετε για ένα μήνα, μετά που θα μας απελευθερώσετε, πάλι θα αρχίσουν την ανηφόρα τα κρούσματα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια;

Δεν ξεμπερδεύουμε εύκολα, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοιό. Έχουμε πόλεμο με ισχυρό εχθρό, όσα παραμύθια κι αν λέμε κι ό,τι κι αν κάνουμε για να ξορκίσουμε το κακό, θα ΄χουμε θύματα. Ε, κάποιοι από μας θα πεθάνουμε, αν είναι να πεθάνουμε (όχι απλώς βάζω τον εαυτό μου μέσα, αλλά ξεκινώ απ΄αυτόν!), τουλάχιστον, ας ζήσουμε μέχρι να πεθάνουμε.

Β.Π.


Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα αναμένεται να εισηγηθούν στην κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Αυτό σημαίνει ότι, αν η κυβέρνηση υιοθετήσει την εισήγηση της επιτροπής, τόσο τα καταστήματα όσο και τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν τα Σάββατα στις 17:00, ώστε εργαζόμενοι και πελάτες να προλαβαίνουν να φτάσουν στα σπίτια τους.

7 σχόλια:

  1. H απαγόρευση κυκλοφορίας είτε από τις 9 είτε, ακόμα χειρότερα, από τις 6 μ.μ. εκτός από παράνομη και αντισυνταγματική που είναι, προκαλεί τεχνηέντως συνωστισμό, όταν οι ίδιοι πάνω κάτω άνθρωποι που ΕΧΟΥΝ ανάγκη να εξέλθουν από τον κατ' οίκον περιορισμό που τους έχει επιβάλει εδώ και καιρό το αντίχριστο, δοσιλογικό καθεστώς του κούλη και οι μεγγελο-ειδικοί του (θα) έχουν λιγότερο χρόνο στην διάθεσή τους, και συνεπώς θα κατακλύζουν τους ίδιους χώρους με μεγαλύτερη πυκνότητα. Όποιος στ' αλήθεια ενδιαφερόταν για λιγότερο κόσμο σε πολυσύχναστα μέρη δεν θα προέτεινε ποτέ απαγόρευση κυκλοφορίας ούτε για μετά τις 12 τα μεσάνυκτα ούτε ποτέ.

    Οι νοήμονες καταλαβαίνουμε πως ΟΛΕΣ αυτές οι απαγορεύσεις δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με κανένα ιό (τον κολοκυθοϊό εν προκειμένω). Άλλος είναι ο στόχος.

    Υ/Γ: Excreta erga omnes όσους δίνουν ιατρικό/υγειονομικό άλλοθι σε αυτήν την φρικτή σκλαβιά! Excreta et mortem!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιον δόλιο, υποχθόνιο και σατανικό σκοπό έχουν ρε ξεφτέρι; για φώτισέ μας να 'ουμε να μάθωμε κι εμείς οι αγράμματοι;

      Διαγραφή
    2. Γεια σου ρε συνταγματολόγε "δάσκαλε" κυρ Δημητράκη!

      Διαγραφή
    3. Όχι, ρε χαζοντάμαρο, σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου, να ρίξω τον μαργαρίτη στους χοίρους, να ούμε. Εδώ δεν καταλαβαίνεις ότι είναι έγκλημα και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είναι τόσο στόχοι που να το επιβάλλουν κατά λάθος, θα καταλάβεις και τον σκοπό τους; Λοβοτομημένο κνώδαλο!

      Διαγραφή
  2. Οι επικυρίαρχοι θέλουν τους ανθρώπους σκλάβους, να τους ελέγχουν και να τους επιβάλλουν δικτατορίες όπως το κουμμουνιστικό σύστημα.
    Θέλουν να βλέπουν τους ανθρώπους να υποφέρουν και ψάχνουν διάφορους τρόπους.
    Τα σκλάβοπάζαρα με τους μαύρους που κουβάλησαν από την Αφρική, όλες οι δικτατορίες,
    η απάνθρωπη διεστραμμένη κουμμουνιστική ιδεολογία, όλα είναι δικές τους ιδέες.
    Τώρα βρήκαν τον κολοκυθογιό να επιβλήθούν και πάλι με την βία κατά της ανθρωπότητας ξεφτιλίζοντάς τους ταυτόχρονα με το φίμωτρο που τους φόρεσαν, λες και είναι πίτμπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😱😱😱😱😱
      Το ντόπερμαν έγινε τώρα πίτμπουλ; Αμάν αυτή η σταθερότητα σου.

      Διαγραφή
    2. Πωωωω!!
      Τι ειπες παλι κυρ χαριλαε;
      Τον εστησες στον τοιχο με την επιχειρηματολογια σου.
      Ρε μηπως να πας στο διπλωματικο σωμα να προσφερεις τις υπηρεσιες σου στον δενδια;
      Τετοιο ταλεντο ειναι κριμα να χανεται.

      Διαγραφή