Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Κρούσματα 11/2/2021 - Πόσα στη Θεσσαλονίκη

 Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1327, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των...

κρουσμάτων ανέρχεται σε 168872 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.9% άνδρες. 1 Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 22, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6056 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 281 (72.2% άνδρες).

Θεσσαλονίκη : 129 κρούσματα


Σταματάμε από σήμερα τα γραφήματα, καθώς βοηθούσαν να γίνει κατανοητό, ότι οι κραυγές για "κόκκινο", για "Θεσσαλονίκη που βράζει" κι άλλες τρίχες, δεν συμβάδιζαν με τα δεδομένα. Είδαμε όμως ότι κανείς αναγνώστης δεν στάθηκε αρωγός στην αποκάλυψη της πραγματικής κατάστασης κι όχι αυτής που θέλουν τα κανάλια, είδαμε ότι ο φόβος που προκαλούν τα κανάλια είναι ανίκητος και δεν έχει κανένα νόημα να παλεύεις για το αυτονόητο, όταν το αυτονόητο δεν το δείχνει η τηλεόραση ! 

Όταν το σύστημα βαφτίζει τη Θεσσαλονίκη "κόκκινη", ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν είναι, ο κόσμος πιστεύει το μηντιακό σύστημα, δεν πιστεύει την αλήθεια, ακόμη κι αν τη βλέπει μπροστά του!

Επομένως.... να κλείσει η Θεσσαλονίκη και να ΄ναι κι ευχαριστημένες οι μάζες, που τόσο θετικά βλάπουν πλέον κάθε είδους απαγορεύσεις. Σίγουρα και η φασιστική απόφαση της εισαγγελέως να διατάξει έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων, στον ειδικό, που τόλμησε να υπαινιχθεί ότι φταίει το άγιο εμβόλιο της αγίας Pfizer, θα έχει πολλούς οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου