Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

«Φωτιά» από tweet του Κούλογλου για τον κορωνοϊό – Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στο Twitter, ο οποίος μέσω αυτής σχολιάζει με καυστικό τρόπο την μείωση των μισθών κατά 50% στους εργαζομένους επιχειρήσεων οι οποίες ...
είναι ανοικτές.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, πόσταρε ένα σκίτσο που γνωστού σκιτσογράφου Γ. Δερμεντζόγλου στο οποίο σχολιάζεται με καυστικό τρόπο η γενίκευση της εκ περιτροπής εργασίας και η μείωση κατά 50% των μισθών για χιλίαδες εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που παραμένουν εν λειτουργία.

Στο σκίτσο παρουσιάζεται ο Γ. Καραϊσκάκης να απαντά; «μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@@@σω», απαντώντας σε συναγωνιστή του που που λέει ότι «κόβουν το 50% στους μισθούς»

Η επίμαχη ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου έχει ως εξής:


Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ η οποία με ανακοίνωση της καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει θέση για την ανάρτηση του ευρωβουλευτή. «Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί.

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα.

Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!».