Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊού το ανάγνωσμα… (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!)

Τι έχουμε μέχρι τώρα:
Στην Ιταλία πετούσαν χαρταετό και τώρα πετάνε πτώματα ηλικιωμένων σε καμιόνια…
Στην Σερβία βάζουν τους άνω των 65 ετών να δοκιμάζουν τις ....

αντοχές τους και να πηγαίνουν για ψώνια σαν βρικόλακες τα ξημερώματα…

Στην Αγγλία ο στρουμπουλός τσοπάνης το έπαιζε εναλλακτικός με ανοησίες για ανοσίες αγέλης κλπ και τώρα που κοντεύουν να γεμίσουν ράντζα τα νοσοκομεία τους και να κάνουν αυτοσχέδιες ΜΕΘ στους διαδρόμους δεν μπορεί να πείσει κανέναν να κάνει το αυτονόητο γιατί δεν του πάει να κάνει αυτοκριτική και να πει δημόσια «έλεγα μαλακίες πιο πριν»…

Στην Γερμανία το έπαιζαν άνετοι για να μην πληγεί η αγορά και τώρα σκέφτονται να ανασυστήσουν την Σούτσσταφφελ γιατί οι συστάσεις δεν πιάνουν τόπο.

Στη Γαλλία μέχρι και μια εβδομάδα πίσω άφηναν δημόσιες συναθροίσεις (π.χ. στις 12 Μαρτίου χιλιάδες άτομα συγχρωτίστηκαν επί ώρες έξω από το γήπεδο της Παρί) και έκαναν κανονικά και τις δημοτικές εκλογές (στις 15/3) με νικητή από τον πρώτο γύρο τον κορωνοϊό και στον δεύτερο γύρο μερικές χιλιάδες ψηφοφόροι δεν θα ζούνε για να ψηφίζουν ξανά.

Στην Ισπανία θα γίνουν σαν την Ιταλία αφού τους ένοιαζε περισσότερο για τις ταυρομαχίες και τις ντοματομαχίες και τώρα θέλουν να τους πάρουν με τις ντομάτες αλλά δεν μπορούν γιατί δεν βρίσκουν.

Στην Ολλανδία κάπνιζαν μπάφο στην κυβέρνηση και τώρα πολλά σκυλάκια δεν έχουν ιδιοκτήτη να τα βγάλει χαλαρή βόλτα το πρωί αφού αντί για την δουλειά τους 9 με 5 θα είναι 24/7 η εργασία αυτών στα νεκροταφεία.

Στην τρομερά οργανωμένη -κατά τα άλλα- Ελβετία δεν φρόντισαν να κλείσουν εγαίρως τα σύνορα με την Ιταλία και τώρα στην επόμενη απογραφή θα τους λείπει ένα ολόκληρο καντόνι.

Στην -στον ύπνο της- ευρωπαϊκή Τουρκία τελείωσε το πετιμέζι του καραγκιόζη Ερντογάν μαζί με το σούπερ –ανύπαρκτο– τεστ τους που έβγαζε και καλά τους πάντες αρνητικούς και σε μια κίνηση πανικού παράγγειλαν δυο εκατομμύρια τεστ από Κίνα και μάλλον ακολουθεί καινούργια παραγγελία με φέρετρα.

Μέσα σε όλα αυτά,είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια ελληνική κυβέρνηση δείχνει απείρως σοβαρότερη από όλες τις υπόλοιπες.

Κι αυτό το γράφει κάποιος που η σκληρή κριτική σε οτιδήποτε στραβό είναι δεύτερη φύση του.Τόσο σοβαρή που το μόνο που βρήκαν κάποιοι γελοίοι να πιαστούν είναι να κράζουν τον απίστευτα σοβαρό,μετρημένο και πλήρως καταρτισμένο επικεφαλής της πολιτείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος κύριο (με κάππα κεφαλαίο) Σωτήρη Τσιόδρα γιατί πήγε σε μια άδεια εκκλησία να ψάλλει κεκλεισμένων των θυρών!
https://www.lifo.gr/now/greece/274964/o-sotiris-tsiodras-epsale-se-ekklisia-kekleismenon-ton-thyron-kai-apantise-sto-twitter

Τόσο γελοίοι που ούτε ο κορωνοιός καταδέχεται να τους πλησιάσει.
Κι αυτό το γράφει κάποιος που δηλώνει ξεκάθαρα άθρησκος.
(Αυτό δείχνει και γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά σε βάθος χρόνου η χώρα και να έχει το κράτος τους ανθρώπους που πρέπει στις θέσεις που πρέπει.

Γιατί αν ακόμη και τώρα,εν μέσω της επίθεσης του κορωνοϊού,βρίσκονται κάποιοι επαγγελματίες κομματικοί οπαδοί να διακόψουν την ανακωχή και να κάνουν πόλεμο παρασύροντας και 50-100,μόλις λήξει όλο αυτό και ο κόσμος θα αρχίσει να ενδιαφέρεται και για άλλα πράγματα,θα χαλαρώσει και θα θυμηθεί την χαμηλή πολιτική του ποιότητα,θα είναι ξανά επιρρεπής και τέτοιου είδους διαβολές θα παρασύρουν 500-1000 κι αυτό θα δώσει το σύνθημα στους Γκρούεζες του κάθε κόμματος να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους δίνοντας πάσα στο σύστημα να επανεκκινήσει και όλα να επανέλθουν στην…«κανονικότητα» τους.)


Υ.Γ. 1
Αν χτυπούσε ο κορωνοϊός ένα χρόνο πριν ακόμη κι αν έχει κάποιος οργιώδη φαντασία αδυνατεί να φανταστεί τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Καρανίκα να σχεδιάζει οτιδήποτε ή την υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Νοτοπούλου να κάνει οτιδήποτε πέρα από χιουμοριστικές αναρτήσεις στο Instagram όπως τώρα μη αντιλαμβανόμενη ότι είναι όχι απλά δημόσιο πρόσωπο αλλά βουλευτής και δεν μπορεί να κάνει χιούμορ όπως ο απλός πολίτης.

(Φυσικά όταν την έκραξαν τις διέγραψε αλλά αποζημίωση δεν πρόκειται να καταβάλει στους πολίτες για την ψήφο τους,αντ΄αυτού θα συνεχίσει να λαμβάνει την δική της ζώντας στην υγεία των κορόιδων που την ψήφισαν.)

Υ.Γ. 2
Επίσης,για να τα λέμε όλα,μέχρι και οι πολίτες -σε μεγάλο ποσοστό- δείχνουμε να εγκαταλείπουμε το χύμα στο κύμα «locomodo life stlye» που συνήθως μας διακατέχει και να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και πειθαρχημένοι ακόμη κι από τους βορειοευρωπαίους και να νοιαζόμαστε περισσότερο για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού από τους άλλους συγκάτοικους μας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Όπως και πρέπει να αναγνωριστεί η κοινωνική προσφορά –ο καθένας ο,τι μπορεί– από άτομα,εταιρείες,ιδρύματα και αθλητικούς συλλόγους.

Ενδεικτικά,σαν την δωρεά μηχανημάτων και υλικού του Ιβάν Σαββίδη (άλλο η σοβιετικής νοοτροπίας τακτικές του στο ποδόσφαιρο που τον κράζω ανελέητα άλλο μια κρίση υγείας) στο ΑΧΕΠΑ που είναι νοσοκομείο αναφοράς,την δωρεά υπερσύγχρονων αναπνευστήρων της Μotor Oil και της Παπαστράτος,την οργάνωση ΜΕΘ από το Ίδρυμα Λάτση ή την προσφορά δωρεάν καφέδων στους εργαζομένους του προαναφερθέντος νοσοκομείου από το κυλικείο του Ηρακλή και την παραχώρηση των χώρων του συλλόγου σε περίπτωση που χρειαστεί.


Εξαιρετικό άρθρο, από:
ΠΗΓΗ: https://365meres.wordpress.com/2020/03/24/kovid-19-to-anagnwsma/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ! Μην κοινοποιείτε μόνο ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ όπως αυτές που βλέπουμε συνέχεια με δήθεν αλλαγή της πολιτικής του facebook, τα "Μην ξεχνάτε Αύριο ξεκινάει ο νέος κανόνας του Facebook όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες σας".
με τα οποία γέμισαν οι ηλίθιοι το facebook.
Εσείς, που ανήκετε στο 10% των χρηστών του facebook, που δεν είστε ΗΛΙΘΙΟΙ, διαδώστε τέτοια άρθρα, για να σκεπαστούν οι ηλιθιότητες με τα "Δεν σας κοστίζει τίποτα άλλο πέρα μια απλή αντιγραφή και επικόλληση...."