Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Παναγιώτης Ψωμιάδης Παρών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 20/8 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨Δύναμη Πολιτών¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης με τους....
εκλεγμένους κοινοτικούς (διαμερισματικούς) συμβούλους του συνδυασμού ενόψει της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής τη Δευτέρα 26/8.

Ο κ. Ψωμιάδης συνεχάρη για μια ακόμη φορά τους νεοεκλεγέντες συμβούλους και επισήμανε τη σημασία της παρουσίας τους στα δρώμενα των Κοινοτήτων, με δεδομένη την αναβάθμιση τους από τον Κλεισθένη. «Χρωστάμε στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφο τους να είμαστε παρόντες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Παράταξης. «Εάν πιστεύουν πως η παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι διακοσμητική, πλανώνται. Κοινός μας στόχος, το συμφέρον της πόλης. Η στείρα αντιπολίτευση δεν είναι προτεραιότητα μας. Σε αυτήν την επανεκκίνηση της πρωτεύουσας της Μακεδονίας δεν χωρούν εγωισμοί, γκρίνιες και μιζέριες. Ό, τι θεωρούμε σωστό, θα το στηρίξουμε», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως η παράταξη ¨Δύναμη Πολιτών¨ έχει πετύχει την εκλογή τριών δημοτικών συμβούλων (Παναγιώτης Ψωμιάδης, Διονύσης Ψωμιάδης, Ίνγκα Αβραμίδου) και έξι κοινοτικών συμβούλων, του κυρίου Στέφανου Κουτσιμάνη στην Α’ Κοινότητα, του κυρίου Δημήτριου Βαρυτιμιάδη και του κυρίου Χαράλαμπου Γερολάκου στη Β’ Κοινότητα, της κυρίας Σοφίας Ορφανίδου στη Γ’ Κοινότητα, της κυρίας Δέσποινας Αγοραστού στη Δ’ Κοινότητα και της κυρίας Ελένης Χατζοπούλου στην Ε’ Κοινότητα.