Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση του Γιάννη Σαρίδη προς ηλίθιους

O βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων απαντά στις μάζες των ηλιθίων του facebook, που έκαναν κιόλας αφίσες, του βρήκαν και κόμμα και του προσάπτουν ότι "αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων για να ψηφίσει την επικίνδυνη (sic) συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ."
Η πλάκα με τις μάζες των ηλιθίων είναι, ότι,....
το ψέμα ότι πάει στον ΣΥΡΙΖΑ το κατασκεύασαν Συριζαίοι, για να τον αποτρέψουν να πάει στη ΝΔ (πουθενά δεν θα πάει, απλώς ζητάει να μην είναι προσωποκεντρική η Ε.Κ. , να μην είναι κόμμα Λεβέντη, αλλά ένα κανονικό κόμμα με όργανα -και φυσικά δεν θα ψηφίσει τη συνθηκολόγηση Τσίπρα),
και τσίμπησαν οι πατριώτες του πληκτρολογίου, αυτή η άμορφη άμόρφωτη μάζα που την παίζουν όπως θέλουν (τους γλεντάνε για την ακρίβεια) οι αριστεροί. Δεν προσέχουν οι μάζες των ηλιθίων του facebook ότι ο τύπος που έκανε την αφίσα, αποκαλεί "επικίνδυνη" τη συμφωνία (αν ήταν "πατριώτης" θα την αποκαλούσε προδοτική) και την αποκαλεί "συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ" κι όχι Τσίπρα. Ε, ήθελε ο Συριζαίος που έφτιαξε την αφίσα να χτυπήσει δήθεν το ΣΥΡΙΖΑ και τη "συμφωνία", αλλά ...ο βήχας και ο έρωτας για τον Τσίπρα δεν κρύβονται.
Αν ήθελε να ψηφίσει τη συμφωνία ο Σαρίδης, θα το έκανε εκείνη την ημέρα και όντας βουλευτής της Ε.Κ. Ποιός θα τον εμπόδιζε; Μυαλό θέλει; Γιατί είναι απαραίτητο δηλαδή να κάνει κάτι από τώρα;



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΣΑΡΙΔΗ

"...καὶ ἂν τις ἀναιρῇ τοὺς θεσμοὺς ἢ μὴ πείθηται οὐκ ἐπιτρέψω, ἀμυνῶ δὲ καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν..."

Ούτε έφυγα από την Ένωση Κεντρώων, ούτε θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών.

Παραιτήθηκα από τη θεσμική θέση του γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας όχι για να διαμαρτυρηθώ για την εικόνα του κόμματος αλλά αναλαμβάνοντας μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί για αυτή την εικόνα (αυτό που κοινά λέμε: ντρέπομαι για λογαριασμό σου).

Την ερχόμενη Τρίτη θα επαναλάβω την πρόταση μου προς τους συναδέλφους μου βουλευτές και τον Πρόεδρο για διοργάνωση Συνεδρίου της Ένωσης Κεντρώων από το οποίο θα προκύψουν με δημοκρατικές διαδικασίες κομματικά όργανα και πολιτικό πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε εκλεγμένα κομματικά όργανα και δεν έχουμε πολιτικό πρόγραμμα ψηφισμένο από τα μέλη του κόμματος.

Διαπιστώνω ξανά με λύπη μου πως κάθε φορά που προτείνω οποιαδήποτε κίνηση οργάνωσης του κόμματος (ήδη από το 2016) για κάποιο περίεργο λόγο εμφανίζονται ψευδή δημοσιεύματα όπως αυτά που λένε πως τάχα θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν έχω κάνει ούτε μια κωλοτούμπα ως πολιτικός. Δεν θα αρχίσω τώρα.

Καλησπέρα σας . Καλή δύναμη