Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Αριστείδης Φωκάς: Ο Λεβέντης είναι ανάξιος λόγου !!!

«O Λεβέντης είναι ανάξιος λόγου.» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης ο ανεξάρτητος πλέον , βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς.
«Δεν θα ασχοληθώ....
παραπάνω με αυτά που λέει (σ.σ. ότι ο Φωκάς δεν έφερε ούτε μία ψήφο στο κόμμα). Αρκεί να αναρωτηθεί τι έγινε με τους προηγούμενους τρεις που έφυγαν, ποιοι ήταν οι λόγοι που φύγανε και πότε θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. (...) Έκανα υπομονή τρία χρόνια. Ό,τι αναφέραμε δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα. Η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα ενός ανδρός.» υποστήριξε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κ. Λεβέντη «Δεν ξέρω αν έχει τη μόρφωση να γράψει μία τέτοια επιστολή κι αν ξέρει τι σημαίνει στρατηγική κατεύθυνση» που αναφερόταν στον ίδιο, ο κ. Φωκάς δήλωσε «Θα ήταν εύκολο στη Βουλή να βάλουν ανθρώπους που να έχουν μάστερ, μεταπτυχιακά – όπως συμβαίνει άλλωστε σε πολύ μεγάλο βαθμό – βλέπουμε όμως, ποια είναι τα αποτελέσματα. Διότι οι περισσότεροι από αυτούς που είναι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε περίπτερο. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.»


Βασίλης Λεβέντης: Αν βρεθεί ένας στη Θεσσαλονίκη να πεί ότι έφερε μια ψήφο ο Φωκάς, διαλύω το κόμμα