Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ερντογάν εγκαινίασε το μεγαλύτερο τζαμί της Γερμανίας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !


Η Ευρώπη μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς σε μουσουλμανική ήπειρο, με τις ευλογίες των Αμερικανών, που ...
θέλουν το Ισλάμ στην Ευρώπη, για να μη μεταναστεύει στην Αμερική, η οποία προορίζεται για τους εκλεκτούς, στους επόμενους αιώνες. Οι Μουσουλμάνοι δεν χωράνε πλέον στην Ασία και προφανώς πρέπει να καταλάβουν όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, πλην φυσικά της εκλεκτής γης των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Σε 50 χρόνια, οι δύο αυτές χώρες θα υπάρχουν για να θυμίζουν πώς ήταν η γη, πριν επεκταθεί παντού αλλού το Ισλάμ.


Πρωινή συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στην καγκελαρία, την δεύτερη μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, περιελάμβανε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Βερολίνο, με την οποία ο τούρκος πρόεδρος προσπάθησε να κατευνάσει την ένταση που είχε παρατηρηθεί τους τελευταίους μήνες στις γερματοτουρκικές σχέσεις.

Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι τα κατάφερε, την ώρα που οι πολυπληθείς διαδηλώσεις εναντίον της παρουσίας του στην χώρα συνεχίστηκαν και το Σάββατο, αυτή τη φορά με επίκεντρο την Κολωνία, όπου μετέβη προκειμένου να εγκαινιάσει το μεγαλύτερο τζαμί της Γερμανίας, το οποίο δημιουργήθηκε από ισλαμική οργάνωση και με τουρκική χρηματοδότηση. Δεκάδες οπαδοί του Ερντογάν συγκεντρώθηκαν στην περιοχή κοντά στο τέμενος.

Την ίδια ώρα όμως εκατοντάδες άλλοι συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε άλλα σημεία της πόλης, αφού οι γερμανικές αρχές δεν επέτρεψαν για λόγους ασφαλείας την πραγματοποίηση τέτοιας διαδήλωσης κοντά στο τζαμί. Χιλιάδες άλλοι είχαν κάνει το ίδιο το βράδυ της Παρασκευής στο Βερολίνο, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.