Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

"Σκοτώνονται" στο Ποτάμι, ποιός γλείφει καλύτερα τους Αμερικανούς

Τους Συριζαίους πάντως, δεν τους φτάνουν !


«Το δίλημμα των Ελλήνων δεν θα είναι αν η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή ή κακή αλλά αν θα συνταχθούμε με την Ευρώπη, με το ΝΑΤΟ, με τις ΗΠΑ ή αν θα δώσουμε χώρο στους Ρώσους και τους Τούρκους» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από το συνέδριο επανεκκίνησης του Ποταμιού και η εσωστρέφεια καλά κρατεί. Και μάλιστα κάποιοι την πυροδοτούν, με δηλώσεις τους, όπως ο Σπύρος Δανέλλης, που είπε ότι το κόμμα του το Ποτάμι, κάνει λάθος που δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο Δανέλλης

Από την πλευρά του ο Δανέλλης διαχώρισε την θέση του, λέγοντας πως θα είναι τραγικό για τη χώρα μας για οποιοδήποτε λόγο να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ίδιος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση εφόσον αυτή την χρειαστεί προκειμένου στη συνέχεια να κυρωθεί η συμφωνία. «Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είναι μονόδρομος για την Ελλάδα σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την άλλη πλευρά και τελειώσει θετικά το δημοψήφισμα και η συνταγματική αναθεώρηση, εμείς να μην την κυρώσουμε. Θα είναι τραγικό για τη χώρα μας για τον οποιοδήποτε λόγο να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.
Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Και το κάθε κόμμα και ο κάθε βουλευτής ατομικά. Είμαστε ενώπιον της συνείδησης μας και της εθνικής ευθύνης. Δεν μιλάμε για ένα θέμα τακτικής ή εσωτερικής κατανάλωσης.
Αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αν προκύψει μια τέτοια αναγκαιότητα θα πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα τότε».