Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Μπουτάρης σε Συριζαίο: "χρειάζεσαι ψυχίατρο"

Για μια ακόμη φορά, ο άνθρωπος που λατρεύουν όλοι στην Αθήνα να υποκρίνονται ότι λατρεύουν μπας και ....
κερδίσουν την εύνοια της Σιών, στόλισε κάποιον αντίπαλό του.

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (στέλεχος της ΚΝΕ τη δεκαετία του '80), μειλίχιος και ευχάριστος τύπος, Γιώργος Αβαρλής. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος αναφερόταν στην παρουσία των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Κατά την ομιλία του ανέφερε ότι ο ίδιος έχει για προστασία τρεις αστυνομικούς, αναφορά την οποία σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αβαρλής λέγοντας ότι «άλλαξαν οι εποχές».

Άμεσα αντέδρασε ο δήμαρχος απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο: «Εγώ δεν χρειάζομαι αστυνομία, εσύ χρειάζεσαι ψυχίατρο».

«Ψυχίατρο θέλεις εσύ. Αυτές είναι εκφράσεις καφενείου και όχι δημοτικού συμβουλίου. Να ανακαλέσεις» ανταπάντησε ο κ. Αβαρλής και πρόσθεσε: «Ντροπή σου».

Διαμαρτυρία συμβούλων

Στη συνέχεια οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι, οι τέσσερις μάλιστα εξελέγησαν με την παράταξη Μπουτάρη, ζήτησαν από τον κ. Μπουτάρη να ανακαλέσει. Οι Γιώργος Αβαρλής (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ), Κωνσταντίνο Ζέρβας, Ανδρέας Κουράκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Γιώργο Αρβανίτης (Πρωτοβουλία Μπουτάρη), Μόνικα Αϊβάζογλου (Οικολόγοι), Μάκης Κυριζίδης και Στέλλα Αβραμίδου (ΝΔ), κατέθεσαν έγγραφο στην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα.

Μπουτάρης: "θα συνεχίζω να σε βρίζω"

«Εάν τον έθιξε η φράση προσωπικά λυπάμαι πολύ. Και εγω δεν κρατάω το στόμα μου αλλά και αυτός. Σου ζητάω συγγνώμη, αλλά εγώ θα συνεχίζω να σε βρίζω εκτός δημοτικού συμβουλίου», απάντησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.