Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Θα σταματήσει κανεις τον Αλβανοτσολιά Έντι Ράμα;

Αναφορικά στις κατεδαφίσεις τουριστικών ακινήτων, ιδιοκτησίας Ελλήνων, στην Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου, ο....
Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση :

Με την επανεκλογή του ο γεννίτσαρος Ράμα δεν έχασε καθόλου χρόνο και επιδίδεται για άλλη μια φορά στο αγαπημένο του σπορ, αυτό της οικονομικής και ηθικής εξόντωσης των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Στις πρακτικές του περιλαμβάνονται η δυσφήμιση της περιοχής με κάθε τρόπο, η καταστροφή ή υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών, η τοποθέτηση σε αυτοδιοικητικά αξιώματα των ομοίων του και η κατατρομοκράτηση του ελληνικού στοιχείου. Συγχρόνως, ο Ράμα καλλιεργεί τον αλυτρωτισμό των Τσάμηδων. Κι έπειτα ο κύριος αυτός θέλει η Αλβανία να ενταχθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, με την συνεργασία και των κομμάτων της ομάδος της «Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας» θα βάλει εμπόδια στην ενταξιακή προοπτική της Αλβανίας και θα το πράττει για όσο ο Ράμα και οι όμοιοί του εξακολουθούν να μην σέβονται το ελληνικό στοιχείο της Αλβανίας. Καλεί δε την Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει σε κυρώσεις εις βάρος της Αλβανίας, η οποία στο πλαίσιο της ενταξιακής της πορείας έχει δεσμευθεί για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των μειονοτήτων που κατοικούν στην επικράτειά της.

Παναγιώτης Δούμας

Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

"Να σταματήσει η αλβανική κυβέρνηση την προκλητική καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας"
Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.