Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Έκρηξη σε κάμπινγκ της Χαλκιδικής: Στο νοσοκομείο 5μελής οικογένεια


Παρανάλωμα του πυρός έγινε σκηνή στις Καβουρότρυπες όταν εξερράγη γκαζάκι. Σοβαρότερα τραυματισμένος ο πατέρας με .....
πολλαπλά εγκαύματα.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής σε ελεύθερο κάμπινγκ στις Καβουρότρυπες Χαλκιδικής, όταν εξερράγη γκαζάκι μέσα σε σκηνή μιας πενταμελούς οικογένειας. Η σκηνή έγινε παρανάλωμα του πυρός ενώ κατά το περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος πατέρας, σερβικής καταγωγής, και ένα από τα τρία του παιδιά.
Τον 40χρονο, ο οποίος φέρει στο σώμα του πολλαπλά εγκαύματα, παρέλαβε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής από το γήπεδο της Σάρτης, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ένα 10χρονο παιδάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ η μητέρα και τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 9 και 7 ετών, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από την έκρηξη απείλησε παρακείμενες σκηνές αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των παρευρισκόμενων, σβήστηκε έγκαιρα.
Δείτε εικόνες:HALKIDIKINEWS

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.