Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Επίθεση Άδωνη Γεωργιάδη στην κυβέρνηση για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποκαλύψεις με ....
τους απίστευτους διαλόγους που παρουσιάζονται στο νέο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, «Adults in the Room», εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ της ταραγμένης περιόδου του 2015 έχει καταγράψει και άλλα στο κινητό του, πολύ χειρότερα για τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Χουλιαράκης "προδότης", ο Σταθάκης "άθλιος", ο Παππάς να λέει "θα δείρουμε τον Στουρνάρα” και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα ο ίδιος υποστήριξε πως όσα αποκαλύπτονται στις σελίδες του βιβλίου του Βαρουφάκη εκθέτουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού φαίνεται ο πρωθυπουργός να μη γνωρίζει πώς λειτουργεί η Ευρωζώνη.
«Είσαι τόσο άσχετος, Αλέξη Τσίπρα;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η χώρα εξακολουθεί να πληρώνει σήμερα τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.
«Όσο δεν μιλάει το Μαξίμου, διά της σιωπής επιβεβαιώνει όσα λέει ο Βαρουφάκης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει κυβερνητική διάψευση, γιατί ο πρώην ΥΠΟΙΚ τους έχει καταγράψει όλους.