Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ποιός γράφει αυτές τις χαζές ανακοινώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης;

Γράφει το δελτίο τύπου:


"Στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που ακολούθησε την έκτακτη, και συγκεκριμένα στο θέμα για τα «Δημήτρια», γίναμε μάρτυρες, για δεύτερη φορά, μιας ετερόκλητης συμμαχίας κατά την οποία οι ψήφοι των λίγων αποστασιοποιημένων στελεχών της συμπολίτευσης σε μια προσπάθεια να επιβιώσουν πολιτικά, αθροίστηκαν με αυτούς της δεξιάς αντιπολίτευσης. Προσπάθησαν έτσι να… πλήξουν την υλοποίηση του ιστορικού πολιτιστικού θεσμού των «Δημητρίων»"


Ρε φίλε, εσύ που έγραψες την ανακοίνωση:
1. Ο Μπουτάρης ήταν ιδρυτικό μέλος του πιο δεξιού κόμματος της Ελλάδας, της Δράσης
2. Ο Μπουτάρης διατρανώνει ότι δεν είναι πολιτικός, ψηφίστηκε από όλες τις πλευρές και δεν ανήκει πουθενά, είναι αυτοδιοικητικός
3. Ο πιο πιστός οπαδός του Μπουτάρη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη που του έδωσε το "χρίσμα" όπως ξέρεις , ο Σαμαράς έκανε "παπάδες" στη Βουλή για να μην εκπέσει του αξιώματος ο Μπουτάρης και ο Κυριάκος δίνει και το συκώτι του για τον Μπουτάρη.Μάλιστα η πιο δεξιά "δεξιά", η Φωτεινή Πιπιλή, έλεγε πως "έλαμψε ο Μπουτάρης".  Όλη η "δεξιά" είναι ταγμένη στον Μπουτάρη. 

Ε, μετά απ΄αυτά , φαντάζεσαι πόσο γελοία καταντά η φράση "δεξιά αντιπολίτευση";
Αν δεν το φαντάζεσαι, πάρε άδεια, χρειάζεσαι διακοπές.

Με αγάπη
Β.Π.


Υ.Γ. 2η μπούρδα: "Προσπάθησαν έτσι να… πλήξουν την υλοποίηση του ιστορικού πολιτιστικού θεσμού των «Δημητρίων". 
Τι λέει ρε παιδί ! Σιγά μη συμμάχησαν με τους Νεφελίμ για να καταστρώσουν σχέδιο κατατρόπωσης των "Δημητρίων" ! Μέρα νύχτα απεργάζονται συνωμοσίες για να πλήξουν τα "Δημήτρια" !
Σοβαρότης μηδέν ! Μπατάρει το καράβι κυρΓιάννη αν το κατάλαβες...

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.