Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «Κάτσε κάτω ρε !» (video)

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον....
υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο. Αφορμή η ερώτηση του κυρίου Θεοχαροπούλου για την πιθανότητα νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η συζήτηση επεκτάθηκε κι έφτασε τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για την κρίση στον Κώστα Σημίτη αλλά και στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κύριος Καμμένος επετέθη με σφοδρότητα κατά του κυρίου Θεοχαροπούλου και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως όποια δικογραφία και αν ανοίξει κανείς για εξοπλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι μέσα. «Ληστέψατε την Ελλάδα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε» φώναζε σε έντονο τόνο ο κύριος Καμμένος.

Μάλιστα ο υπουργός άμυνας επιτέθηκε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας ότι κι εκείνος από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε «και ο Βαρουφάκης στέλεχος ΠΑΣΟΚ ήταν, όπου ανοίγει δικογραφία όλο το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα»

Ο κύριος Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για τη στάση του και τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τα εθνικά θέματα. «Είστε απρόβλεπτος παράγοντας, οι αντιδράσεις σας προκαλούν περισσότερο όξυνση,πρέπει να σοβαρευτείτε, τα εθνικά θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία».

Μάλιστα ο κύριος Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για την υπουργική του θητεία επί κυβερνήσεων Καραμανλή. «Ήσασταν υπουργός της ΝΔ και του Καραμανλή που εκτόξευσε τα χρέη της χώρας που έφερε την κρίση και τα μνημόνια, μην τα ξεχνάτε αυτά».

Ο κύριος Καμμένος σε έντονο ύφος συνέχισε να φωνάζει στον κ.Θεοχαρόπουλο ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που καταλήστευσε τη χώρα και ο ίδιος πια συνεργάζεται μαζί του.

Ο κύριος Θεοχαρόπουλος όρθιος από το έδρανο του φώναζε, ενώ ο κύριος Καμμένος από το υπουργικό έδρανο του απαντούσε «Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω».

Μάλιστα ο κύριος Καμμένος με αφορμή παλαιότερη συνέντευξη του κυρίου Θεοχαροπούλου που χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Ελληνες τσόντα απάντησε στον ίδιο τόνο.

«Εμείς κατεβήκαμε πολλές φορές στις εκλογές και ο ελληνικός λαός μας τίμησε και μας έφερε στη Βουλή. Τσόντα προεκλογική είναι αυτό που κάνατε εσείς να κολλήσετε προεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ. Είστε οι απόγονοι τους Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και του Σημίτη και να μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τον Καραμανλή»

Δείτε τα βίντεο: