Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Και η NASA στο κυνήγι του Αρτέμη Σώρρα

Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε -πάρα πάρα πάρα πολύ αυστηρά- σε 8ετή κάθειρξη χωρίς αναστολή, για ...
εξαπάτηση του κουμπάρου του ύψους 95.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο αδίκημά του είναι αστείο μπροστά σε όσα συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, για αυτό και ξενίζει το ύψος της ποινής. Τέλος πάντων, η δικαιοσύνη ξέρει καλύτερα...

Ομως, φαίνεται πως ο Σώρρας κρύβεται, οσμιζόμενος προφανώς ότι θα πάει φυλακή, όχι απ αυτή την υπόθεση, αλλά από την πολύ σοβαρότερη για "σύσταση εγκληματικής συμμορίας" για την οποία τον κάλεσε ο εισαγγελέας, μαζί με καμιά δεκαριά "συμπολεμιστές" του.

Βεβαίως, το ότι διέφυγε ο Σώρρας -θα βρεθεί φυσικά, το 2017 είναι αδύνατον να κρυφτεί κάποιος οκογενειάρχης, οπουδήποτε στον πλανήτη- δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η έρευνα για τον πολιτικό φορέα του, στον οποίο έχει πάααρα πολύ σημαντική θέση η δικηγόρος Βίκυ Χαραλάμπους, που κατά τη γνώμη μας είναι το μυαλό της οργάνωσης. Ο Σώρρας είναι αγράμματος, δεν θα ήταν τίποτε χωρίς το πραγματικό αφεντικό Βίκυ Χαραλάμπους. Να δούμε τι θα κάνει η δικαιοσύνη λοιπόν με την κυρία.

Κι αφού ο Σώρρας είναι προς το παρόν άφαντος (ξαναλέμε: θα συλληφθεί, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κρυφτεί για πολύ) η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε τη συνδρομη της ΝΑΣΑ, γράφουν πολλοί, χιουμοριστικά, αφού ο Αρτέμης κατείχε ...διαστημικά μυστικά, από την αρχαιότητα και τον συγκεκριμενο αστερισμό και ίσως πήγε εκεί, μέχρι να του περάσουν βραχιολάκια. Με το σήμα των ΕΛ φυσικά.

Β.Π.