Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Πιέζει FYROM η Ε.Ε. για σχηματισμό κυβέρνησης και τους αποκαλεί απλώς "Σκόπια"

Ο επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ε.Ε. (κι άλλο;) Johannes Hahn, επισκέφθηκε...
με 3 ακόμη ευρωβουλευτές τα Σκόπια.

 Στο τέλος της επίσκεψης "τουίταρε" πως ο "δρόμος της Ε.Ε. είναι ανοιχτός για τα Σκόπια (δεν χρησιμοποίησε τη λέξη Μακεδονία, ορθώς!), αλλά ο χρόνος πιέζει."
Ο Χαν συναντήθηκε με την πολιτικη και πολιτειακή ηγεσία της FYROM , καθώς και με όλα τα Αλβανικά κόμματα, στην προσπάθειά του, να "βοηθήσει" στο σχηματισμό κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι τα Σκόπια μπήκαν σε τροχιά αστάθειας, όταν ο αγαπημένος -έως παράφορα λατρεμένος- Αμερικανών και Ευρωπαίων Νίκολα Γκρούεφσκι, λοξοκοίταξε προς Πούτιν μεριά, οπότε όλοι οι εραστές του, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, που ΟΛΑ τα προηγούμενα χρόνια στήριζαν ασμένως κάθε παρανοϊκό εξαρχαϊσμό του, τον άδειασαν.

Μετά την προσέγγιση της Ρωσίας με τη FYROM, όλοι οι Ευρωπαίοι συμμορφώθηκαν και χωρίς να κάνει τίποτε η Ελλάδα, άρχισαν να σέβονται τις ελληνικές θέσεις και να αποκαλούν "Σκόπια" τη FYROM, ενώ όσο ο Γκρούεσκι ήταν με το μάτι δυτικά, Μακεδονία τους ανέβαζαν, Μακεδονία τους κατέβαζαν και αγνοούσαν κάθε ελληνικό παράπονο.


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.