Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: "Είτε με δεξιά, είτε με αριστερά, οι μ*λ*κες πληρώνουν μόνο!"

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΤΕΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ..............................................

Πάνω από 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες δεν πλήρωσαν το αντίτιμο για το όχημά τους, αλλά ούτε και κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα με το enikonomia.gr, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2017 έσπασαν το φράγμα του 1,1 εκατομμυρίου σημειώνοντας αύξηση λίγο κάτω από 30% σε σχέση με εκείνους που δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 οι οποίοι ανέρχονταν σε 850.000 ιδιοκτήτες. Παράλληλα οι πάνω από 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας τα κινούν χωρίς να έχουν πληρώσει ασφάλεια αλλά ούτε τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ καθώς ούτως η άλλως τα κινούν παράνομα.

Στελέχη από τον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και των ΚΤΕΟ επισημαίνουν στο Enikonomia.gr, πως η αποστολή προστίμων στους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων που τα κινούν χωρίς να έχουν πληρώσει ασφάλεια αλλά και χωρίς να τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ αποτελεί και μνημονιακή δέσμευση η οποία ωστόσο δεν έχει τηρηθεί με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις του κλάδου να υπολειτουργούν σημειώνοντας τεράστιες ζημιές.