Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη : Με ομιλητή τον Βασίλη Κεγκέρογλου αύριο η συνεστίαση του ΠΑΣΟΚ

Με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και ...
βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος ετήσιος χορός-συνεστίαση της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών.
Η κορυφαία εκδήλωση, που επανασυσπειρώνει τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας κι αγώνα, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στη 1 μ.μ., στο κοσμικό κέντρο «ΕΡΩΣ» (Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 265, Μετέωρα).
Η προετοιμασία της διοργάνωσης έχει ολοκληρωθερεί, με τα στελέχη της Δ.Ο., και την ενεργή υποστήριξη μελών και φίλων, να επιδίδονται τις προηγούμενες ημέρες με ενθουσιασμό στον αγώνα για τη διάθεση των προσκλήσεων. Μάλιστα, η ανταπόκριση των πολιτών είναι τέτοια που εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδήλωσης.
Σε μήνυμά της η Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών απευθύνει γενική πρόσκληση-κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Κινήματος «για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα…». «Το ΠΑΣΟΚ των οραμάτων μας, του πατριωτισμού, της εθνικής ευθύνης, της κοινωνικής ευαισθησίας και της νεολαίας είναι εδώ. Τώρα, όλοι μαζί ξανά, μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ισχυρό…», αναφέρουν.