Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Την έβαλαν κάτω και άρχισαν να τη δαγκώνουν στα γεννητικά όργανα!

«Η γυναίκα έχει υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στα γεννητικά όργανα και τα πόδια, που είναι σε βαθμό αναπηρίας». Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη ....
έκανε γιατρός του Νοσοκομείου Καλαμάτας απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, όπου οδηγήθηκε για να δικασθεί ο 58χρονος ιδιοκτήτης των δύο σκυλιών που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κατακρεούργησαν μια 49χρονη στην οδό Ηρώων.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως όπως διευκρίνισε η γιατρός, θα απαιτηθεί η μετάβασή της στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Καθώς ήταν αδύνατη η παρουσία του θύματος στη χθεσινή διαδικασία, η πρόεδρος έκανε δεκτό το αίτημα του δικηγόρου πολιτικής αγωγής, για αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για τις 28 Μαρτίου. Στο μεταξύ, από χθες με διάταξη εισαγγελέα, η οποία ήδη εκτελέσθηκε, αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δύο σκυλιών από τον 58χρονο, ενώ παραδόθηκαν στο Δήμο Καλαμάτας.

Η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί πολλά τραύματα από τη μέση και κάτω, όπως και στα χέρια, από την επίθεση των δύο σκύλων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ η περιγραφή της κατάστασής της από τη γιατρό ήταν συγκλονιστική.

Τα σκυλιά, έπειτα από εντολή και της Αστυνομίας, θα εξετασθούν από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, ενώ θα γίνει έλεγχος αν πάσχουν από κάποια ασθένεια και έχουν εμβολιασθεί κανονικά. Θα τεθούν, δε, υπό παρακολούθηση για ορισμένο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος ισχυρίζεται ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία έχει εδώ και 6 χρόνια, να μην μπορούν να εξέλθουν από το χώρο, με μεγάλες μάντρες και περίφραξη. Εικάζει, δε, ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα και έτσι βγήκαν, χωρίς αυτός να το αντιληφθεί. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι οι αναφορές κατοίκων για παλαιότερες επιθέσεις δε σχετίζονται με τα δικά του σκυλιά.