Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

«Άδειασε» τον Καμμένο ο Βίτσας

Μία ημέρα μετά τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή…
(μαχητικά αεροσκάφη – Κύπρος), φάνηκαν εκ νέου τα «μαύρα» σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βγήκε, λοιπόν, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας στο ΣΚΑΪ, προχωρώντας σε… άδειασμα των όσων υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόσο για την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών τεχνολογίας stealth, όσο και για το «επεισόδιο» των Τούρκων στην Κύπρο!

Ειδικότερα κι αφού πρώτα υποστήριξε πως δεν θα γίνει η συγκεκριμένη αγορά των μαχητικών stealth, διευκρίνισε ότι αυτά κοστίζει 100 εκατ. ευρώ το ένα και πρόσθεσε: «Πολλαπλασιάστε επί 5 το συνολικό κόστος (συντήρηση, υποδομές)… Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοια πράγματα και πότε θα πάρουμε τα νέα μαχητικά; Το 2025».

Επίσης, κράτησε αποστάσεις και στα σενάρια που βγήκαν χθες από το ΥΠΕΘΑ κι αναφέρονταν σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο στα χωρικά ύδατα της Κύπρου: «Δεν υπάρχει πληροφόρηση για επικείμενο θερμό επεισόδιο στην Κύπρο… μένω στη δήλωση του κύπριου εκπροσώπου».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.