Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

«Βρέθηκε» το Audi R8 για το οποίο μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγη ώρα μετά το τραγικό τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, ένας αυτόπτης μάρτυρας καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα με το κινητό του τηλέφωνο τις....
φωτιές και τους καπνούς από την σφοδρή σύγκρουση της Porsche με το ΙΧ της οικογένειας Πατμάνογλου.

Μελετώντας frame to frame το συγκεκριμένο βίντεο προέκυψε ότι λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα περνάει από το σημείο ένα Audi R8 ένα από τα Supercar της γνωστής εταιρείας.
Σημειώνεται ότι ο 41χρονος τραγικός πατέρας και σύζυγος Υπάτιος Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή La Biri Biri μίλησε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αφού επεσήμανε την ύπαρξη ενός άλλου αυτοκινήτου, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες. «Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν» (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε «χρειάζεσαι βοήθεια»… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι.