Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου: Αν δεν το θέλετε στην Αθήνα, στείλτε το στη Μυτιλήνη !!!

Μέχρι και οι Μυτιληνιοί αηδίασαν με το φόβο των Αθηναίων να αναφωνήσουν "εστι ουν Ελλας και η Μακεδονία", τοποθετώντας τον ανδριάντα του Μέγιστου των Ελλήνων στην Αθήνα. Και σε επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, του λένε....
"αν φοβάσαι εσύ να τοποθετήσεις τον ανδριάντα, δώσ΄τον σε μας, να τον βάλουμε στη Μυτιλήνη".
Τέτοια ξεφτίλα για την πρωτεύουσα της Ελλάδας, μιας χώρας που από τη μέση και κάτω, ντρέπεται να πει ότι και η Μακεδονία είναι κομμάτι της. Αρνείται επίμονα, μεθοδικά και συστηματικά να δείξει ο,τιδήποτε αφορά τη Μακεδονία, στους επισκέπτες της Αθήνας, ώστε να συνεχίζει ανενόχλητος την προπαγάνδα του ο Γκρούεφσκι.

Να του πούμε ξεκάθαρα για να το καταλάβετε όλοι: Η Αθήνα "πούλησε" τη Μακεδονία. Τόσο απλά. Και το έκανε όχι δια παραλείψεως, αλλά με πολύ μεθοδική δουλειά και σκοπιμότητα. Το έχουμε αποδείξει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δέκα.

Να θυμίσουμε τη γελοιότητα με το διαφημιστικό βίντεο του ΕΟΤ, που σε 11 λεπτά πλάνων, δεν είχε ούτε ένα από τη Μακεδονία ;





Και η ΠΕΔ Β.Αιγαίου θέλει ανδριάντα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα !



13 ΝΟΕ 2014



Συνέντευξη τύπου Όλγας Κεφαλογιάννη: τι μας απάντησε για τη Μακεδονία (video)


Ρωτήσαμε το πάνελ του Υπουργείου Τουρισμού, γιατί δεν υπάρχει Μακεδονία σε κανένα βίντεο για την προβολή της Ελλάδας και ακούσατε τι απάντησαν:
περίληψη: "θα το βάλουμε σε επόμενο Project"
Τα υπόλοιπα είναι απλά,. μια μη ικανοποιητική, μη απάντηση.

Τα σχόλια δικά σας, εφόσον έχετε δει ιδίοις όμμασι, ότι από τα βίντεο του ΕΟΤ απουσιάζει κάθε αναφορά στην ιστορία της Μακεδονίας και πώς αυτή  είναι μέρος της ελληνικής ιστορίας.
Αν δείτε στα 4 επίσημα βίντεο (και στο γνωστό Gods, Myths and hero) κάτι από Μακεδονία, να μας το επισημάνετε, να το δούμε κι εμείς :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου