Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Για σένα ψεκασμένε οπαδέ: Βίντεο-απόδειξη ότι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι κωλοτούμπες !

Εγώ στα λέω χρόνια, αλλά κάτι ψεκασμένοι σαν εσένα, γίνονται κατά καιρούς προσωπολάτρες πολιτικών και μου τα ζαλίζουν με τη θεωρία "εμείς είμαστε το καινούριο, δεν είμαστε σαν τους παλιούς" και λοιπές μπαρούφες. Εγώ, θα συνεχίσω να σου...
φωνάζω "μην φανατίζεσαι με την πολιτική βρε μαλάκα, όλοι ίδιοι είναι". Εσύ συνεχίζεις να αλλάζεις στρατόπεδα, προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τη λαχτάρα σου να ξεσπάσεις σε κάποιον. Πας πότε με τη Ντόρα και σκυλοβρίζεις τον Σαμαρά και μετά βλέπεις το είδωλό σου να επιστρέφει εκεί που έφτυνε, νωρίτερα έβριζες τον Μητσοτάκη επειδή είσαι πολανίτης , μετά έγινες Καμμένος και Ραχηλικός και τώρα δεν ξέρεις σε ποιόν να τα χώσεις.
 
Άντε να στο πω ακόμη μια φορά: η πολιτική είναι ίδια εδώ και 7.000 χρόνια και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν την κωλοτούμπα. 
Ακόμη και κομμουνιστές, έφυγαν από το ΚΚΕ, έκαναν το ΚΚΕ εσωτερικού, μετά έφυγαν πιο δεξιά κι έκαναν τον Συνασπισμό, μετά μετατοπίστηκαν ακόμη πιο δεξιά κι έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να κυβερνήσουν μαζί με τον Καμμένο και τη Ραχήλ Μακρή. Μπέρδεμα του μπερδέματος. 
Στην πολιτική ένα είναι σίγουρο: τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Μη φανατίζεσαι. Ψήφισε ήσυχα ήσυχα ό,τι θέλεις χωρίς να φανατίζεσαι. 
Θα το μετανοιώσεις έτσι κι αλλιώς, ό,τι κι αν ψηφίσεις !

ΒΑΣΙΛΗΣ .Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου