Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί που 'φτάσαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό

Ποιοι Θεσσαλονικείς υποψήφιοι βρέθηκαν μιαν ανάσα από την βουλευτική έδρα αλλά τελικά έμειναν εκτός κοινοβουλίου;


της Κατερίνας Νικολάου



Παναγιώτης Κοκκόρης
Ο τ. Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας και υποψήφιος στην Ά Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης εδώ και χρόνια χάνει την έδρα εξαιτίας του Κώστα Καραμανλή. Δεν χάνει όμως και το κέφι του και όταν ερωτάται για το γεγονός απαντά πως σημασία έχει τι ωφελεί την πολιτεία. Σε αυτές τις εκλογές είναι και πάλι υποψήφιος.

Εύα Καϊλή
Το 2012 το ελληνικό κοινοβούλιο έχασε τα όμορφα μάτια της Εύας Καϊλή. Ήταν πρώτη σε σταυρούς, έχασε όμως την έδρα από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.Σήμερα είναι ευρωβουλευτής.

Ιωάννης Ζιώγας
Ο Ιωάννης Ζιώγας ήταν πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Μαϊου του 2012. Ωστόσο στις εκλογές του Μαϊου μπήκε δεύτερος στη λίστα, μάλλον επειδή είχε ήδη διατελέσει δυο φορές βουλευτής το 2007 και το 2009. Την έδρα πήρε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης. Κανένας από τους δύο δεν είναι τώρα υποψήφιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου