Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Ηρακλής άφησε εκτός συνέχειας τον Πλατανιά

Ο Λεβαδειακός κατάκτησε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16», μαζί με τον Ηρακλή που δημιούργησε την έκπληξη καθώς...
με τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στα Χανιά άφησε εκτός διοργάνωσης τον Πλατανιά.

Στους «16» Βέροια και Απόλλων Σμύρνης
Βέροια και Απόλλωνας Σμύρνης είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν από τον 6ο όμιλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στη φάση των «16», μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία στην Ημαθία με 1-1.
Το σκορ άνοιξε η φιλοξενούμενη «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 22ο λεπτό με πλασέ του Αλίπιο, για να φτάσει στην ισοφάριση η μακεδονική ομάδα με προβολή του Χασελμπάινκ στο 78΄ και να κατακτήσει την πρώτη θέση.
Με αυτό το αποτέλεσμα ό,τι και αν γινόταν στην άλλη αναμέτρηση, εκείνη ανάμεσα στην Ερμιονίδα και τον Εργοτέλη, δεν θα είχε απολύτως καμία σημασία. Τελικά η ομάδα της Πελοποννήσου σημείωσε την πρώτη νίκη της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου επικρατώντας της ομάδας από την Κρήτη.
Χωρίς άγχος οι παίκτες του Μπολάνο, αφού δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης, νίκησαν 2-0 τον αντίπαλό τους με γκολ των Στάικου στο 4ο και Κουτσοσπύρου στο 37ο λεπτό, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.
Η τελική κατάταξη: Βέροια 7, Απόλλων Σμύρνης 5, Ερμιονίδα 3, Εργοτέλης 1.

Πρόκριση για Αστέρα Τρίπολης και Τύρναβο

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Τύρναβος ήταν οι ομάδες που κατάκτησαν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 7ο όμιλο, με έκπληξη τον αποκλεισμό της Καλλονής.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στο στάδιο «Αλκαζάρ» της Λάρισας, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των ομίλων και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Οι γηπεδούχοι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με τον Καραμανλή στο 36ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι Αρκάδες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου με εξαιρετικό σουτ του Μούκαμ.
Η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κατέστησε άχρηστη τη νίκη της Καλλονής επί του Αιγινιακού με 5-0, καθώς για να να προκριθεί η ομάδα της Λέσβου θα έπρεπε να χάσει ο Τύρναβος. Το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη σκόραρε με τους Καμαρά (1΄, 74΄), Βλαστέλη (36΄), Αγρίτη (53΄) και Ξύδα (90΄+).
Η τελική κατάταξη: Αστέρας Τρίπολης 7, Τύρναβος 5, Καλλονή 4, Αιγινιακός 0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου