Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Άννα στη λαϊκή

ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»
Με επισκέψεις σε λαϊκές αγορές της πόλης συνεχίζει την προεκλογική της περιοδεία η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου. Η κυρία Ευθυμίου..
είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, ευχαριστώντας τους για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε να φτάσουν στο τραπέζι των καταναλωτών ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Παράλληλα έθεσε το κρίσιμο ζήτημα της καταπολέμησης του παραεμπορίου που σημειώνει ιδιαίτερη έξαρση και στις λαϊκές αγορές.

«Πρόκειται για μια πραγματική πληγή στην ελληνική οικονομία» τόνισε η Άννα Ευθυμίου, υπενθυμίζοντας πως ως δημοτική σύμβουλος είχε επανειλημμένα θέσει το ζήτημα ενώπιον της δημοτικής αρχής. «Το παραεμπόριο είναι μάστιγα που απαιτεί κεντρική αντιμετώπιση, την κινητοποίηση όλων των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας αλλά και τη συμβολή των πολιτών – καταναλωτών, καθώς έρχεται να επιβαρύνει την ήδη βαριά δοκιμαζόμενη αγορά. Λουκέτα, ανεργία, φοροδιαφυγή, αθέμιτος ανταγωνισμός, αυτές είναι οι οδυνηρές συνέπειες από την εξάπλωση του. Εντατικοποίηση των ελέγχων, καλύτερη ενημέρωση των πολιτών γύρω από τα αμφίβολης ποιότητας προϊόντα του παραεμπορίου, είναι κάποιες από τις λύσεις που πρέπει να υιοθετηθούν. Σε κάθε περίπτωση, στήριξη στη λαϊκή αγορά, στήριξη στις τοπικές αγορές, σημαίνει στήριξη στην εθνική οικονομία, στην ελληνική παραγωγή, στον έλληνα αγρότη και παραγωγό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου