Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Απέρριψε τον Βαλλιανάτο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Το σκέφτηκε καλύτερα ο επικεφαλής του Ποταμιού και απέρριψε τον looser Βαλλιανάτο και άλλους "όπου φυσάει ο άνεμος" περιθωριακούς πολιτικάντηδες της οκάς. Δείτε τι είπε χθες στη Θράκη, σε ερώτηση δημοσιογράφου:


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: (Ερώτηση εκτός μικροφώνου) Ακούστηκε για το θέμα των συνεργασιών που θα κάνει το Ποτάμι, που είπατε τώρα για τη δράση του. Τις προηγούμενες μέρες ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα Βαλιανάτου για το οποίο ειπώθηκε ότι αλλάξατε στάση ότι στην αρχή συμφωνήσατε και του ανοίξατε την πόρτα, μετά τον απορρίψατε με μια πρόφαση και τα λοιπά. Συζητήθηκε ότι υπάρχουν κάποιες συντηρητικές ή πιο πατριωτικές συνιστώσες στο Ποτάμι οι οποίες προέβαλλαν κάποιο αφοπλισμό. Ισχύει αυτό ή κάποια άλλη ερμηνεία υπάρχει;

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Λέω ότι για το Ποτάμι έχουν ακουστεί όλα. Για μερικούς είμαστε υπερσυντηρητικό Κόμμα και για μερικούς είμαστε υπεραριστερό Κόμμα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι είναι το Ποτάμι, δεν είναι Κόμμα από τα παλιά και δεν έχει σχέση με τις παλιές αντιθέσεις. Είναι η μεγάλη προοδευτική Παράταξη της χώρας.
Από εκεί και πέρα έχουμε πει ότι είμαστε ανοιχτοί στην υποστήριξη όποιος θέλει υποστηρίζει το Ποτάμι, δεν σημαίνει όμως ότι όποιος θέλει είναι και υποψήφιος με το Ποτάμι. Το Ποτάμι έχει κανόνες, έχει αξιολόγηση, έχει τρόπο να χρησιμοποιεί τους συμμάχους του. Κάποιοι σύμμαχοί του θα είναι υποψήφιοι, κάποιοι άλλοι σύμμαχοί του δεν θα είναι υποψήφιοι.
Θα σας πω κάτι. Ούτε ο κ. Βαλιανάτος αλλά ούτε και ο κ. Σκυλακάκης θα είναι υποψήφιοι με το Ποτάμι. Δεν θα είναι υποψήφιοι με το Ποτάμι και είναι… Τώρα με αναγκάζετε να πω πράγματα που θα τα πούμε αύριο στη συνέντευξη Τύπου, είναι πολύ θετικό και τολμηρό από την πλευρά του Προέδρου της Δράσης, είπε ότι «εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος, γιατί έχω δώσει πολλές μάχες ως αρχηγός ενός Κόμματος, άρα πως ξαφνικά θα δώσω τη μάχη μέσα σε ένα άλλο Κόμμα». Η Δράση υποστηρίζει το Ποτάμι χωρίς να μπαίνει με παζάρια στα ψηφοδέλτια ο αρχηγός. Αυτή είναι η λογική του Ποταμιού. Όσο μεγαλώνει, δημιουργεί ένα καινούργιο πολιτικό ήθος, το οποίο θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου