Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Νέο ξεκίνημα για τον σύνδεσμο φίλων Μπάγερν Μονάχου

Ο σύνδεσμος φίλων Μπάγερν Μονάχου "Macedonia Greece" συμπλήρωσε είκοσι χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας. Σε όλη αυτή τη μεγάλη πορεία των δυο δεκαετιών σταθήκαμε δίπλα...
στο βαυαρικό σύλλογο σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης(και όχι μόνο). Εντός συνόρων, πέρα από τις καθιερωμένες συναντήσεις μας στον χώρο μας, προσφέραμε στον συνάνθρωπο μας με διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Τη χρονιά που μας πέρασε, πραγματοποιήσαμε την μεγαλύτερη εκδρομή Ελλήνων φίλων της Μπάγερν στο Μόναχο καθώς επίσης δώσαμε παρών και σε εκτός έδρας παιχνίδια(όπως στη Ρώμη).

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και ήθος στη νέα πορεία που χαράζει πλέον ο σύνδεσμος, με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Φέτος ετοιμαζόμαστε για μια νέα μεγάλη εκδρομή 17 μελών στον αγώνα με την Χέρτα. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα καλούμε όλους τους φίλους της Μπάγερν να έρθουν να μας γνωρίσουν και να ενωθούν μαζί μας στην μεγάλη και δυναμική παρέα των Ελλήνων οπαδών της Μπάγερν.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους και φίλες την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 20:00 στον χώρο μας(Καθ. Παπαδάκη 29, περιοχή Βούλγαρη) για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Θα παρουσιαστεί το νέο σήμα του συνδέσμου καθώς επίσης θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Αμέσως μετά θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου