Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τα άστρα ευνοούν τη Χρυσή Αυγή. Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα βγουν χώρες από το ευρώ !

"Η Ευρωζώνη θα βρεθεί σε δεινή θέση με αποτέλεσμα να δούμε χώρες να βγαίνουν από το ευρώ. Η Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία θα βιώσουν τρομοκρατικά κτυπήματα", προβλέπει η γνωστή αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου. Αναλυτικά, οι πολιτικές προβλέψεις της χρονιάς:



Το 2015 είναι μια πολύ έντονη χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις, δύο ματωμένα φεγγάρια και το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα (τον Μάρτιο).
Προμηνύονται κοσμοϊστορικές αλλαγές στην οικονομία και στην πολιτική γιατί εκτός των άλλων, το 2015 είναι και η χρονιά του ξύλινου προβάτου.
Τέτοιου είδους χρονιές είχαμε το 1895 και το 1955, χρονιές που καθόρισαν την ιστορία του πλανήτη και της Ελλάδας.
Το 1895 είναι η χρονιά που χάνει την εξουσία ο Χαρίλαος Τρικούπης, δύο χρόνια μετά την ιστορική του φράση «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν».
Στις εκλογές του Απριλίου του 1895 μάλιστα δεν κατάφερε να επανεκλεγεί ούτε βουλευτής.
Το 1955 ήταν η χρονιά που ο τουρκικός όχλος εξαπέλυσε πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Την ίδια χρονιά ανατέλλει και το άστρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το 2015 θα φέρει αλλαγή οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη και πολύ μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Αυστραλία.
Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που είναι πολύ επικίνδυνο και είναι και το τελευταίο από τα 7 που πραγματοποιήθηκαν, δίνει την αρχή του τέλους για την Μέρκελ.
Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου

ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα οδηγείται σε εκλογές μέσα σε ένα ακραίο κλίμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αγγίζει την αυτοδυναμία ωστόσο λόγω σημαντικών προβλημάτων που θα ανακύψουν θα δημιουργηθούν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις που προμηνύουν και μετεκλογικές ανατροπές. [ανοδος κ συνεργασιες 1989]
Είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε ξανά σε νέες εκλογές σύντομα.
Η Νέα Δημοκρατία θα κλονιστεί από τις εξελίξεις με αποτέλεσμα να τεθεί θέμα ηγεσίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα βιώσει δύσκολες καταστάσεις.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιμετωπίζουν το φάσμα της διάλυσης.
Τα εκλογικά αποτελέσματα πάντως αναμένεται να οδηγήσουν σε πολιτικές συμμαχίες που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία.
Κόμματα και ηχηρά πολιτικά ονόματα δεν καταφέρνουν να περάσουν το κατώφλι της Βουλής, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή ευνοείται αστρολογικά.
Νέα πολιτικά κόμματα δημιουργούνται ενώ από ένα κόμμα που θα συγκροτείται από υγιείς πολιτικές δυνάμεις θα αναδειχθεί ένας νέος ηγέτης.
Το 2015 είναι η χρονιά που θα φέρει στο πολιτικό προσκήνιο και πάλι τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η Ευρωζώνη θα βρεθεί σε δεινή θέση με αποτέλεσμα να δούμε χώρες να βγαίνουν από το ευρώ. Η Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία θα βιώσουν τρομοκρατικά κτυπήματα ενώ, η Αγγλία θα πληγεί και από ακραία καιρικα φαινόμενα. Η Ιταλία επίσης, θα βιώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές εξεγέρσεις στην νέα τάξη πραγμάτων.
Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ θα συγκλονιστούν από ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα και επιπλέον για άλλη μια φορά θα βιώσουν μεγάλες φυλετικές συγκρούσεις.
Ο Μπάρακ Ομπάμα, που στον αστρολογικό του χάρτη έχει σύνοδο Δία – Κρόνου, κινδυνεύει.
Όσοι Πρόεδροι της Αμερικής είχαν εκλεγεί και είχαν τη σύνοδο αυτή στο χάρτη τους, δεν έζησε κανείς.
Η Τουρκία θα βιώσει μεγάλες εξεγέρσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Μεγάλο κίνδυνο αντιμετωπίζει στον τομέα της υγείας του και ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Αναταράξεις θα κλονίσουν και την Κύπρο, η οποία θα αντιμετωπίσει και προβλήματα με τον Πρόεδρό της κ. Αναστασιάδη ενώ δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στην Κύπρο να οδηγήσουν σε ένα ντόμινο και στο Αιγαίο.
Το 2015 θα αλλάξει καίρια τον γεωπολιτικό και στρατηγικό χάρτη της Ευρώπης, ενώ οι εξεγέρσεις και οι επαναστάσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε μετατοπίσεις πληθυσμών και αλλαγή συνόρων.
Εκρήξεις ηφαιστείων και παλίρροιες θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην Ασία, την Αφρική, την Αμερική και την Ευρώπη. Τρομοκρατικα κτυπηματα [Αγγλια .Γαλλια ,Γερμανια Σουηδια ,Ρωσια Τουρκια]
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο 2015, μετριάζει τις επιπτώσεις του παγκόσμιου οικονομικού κραχ και ισορροπεί κάπως την παγκόσμια οικονομία.
Ο αριθμός 8 στην αριθμοσοφία των Πυθαγορείων είναι ο αριθμός της αφθονίας.
Όμως στην πολιτική είναι ο αριθμός των μεγάλων αλλαγών.
Συμβολίζει το μηδενισμό και τη νέα αρχή.
Ο άνθρωπος θα ψάξει να βρει το δρόμο της Ιθάκης που θα τον οδηγήσει στην Πηνελόπη.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ
Έκλειψη Ηλίου 20 Μαρτίου 2015 5:36 29 ° Ιχθείς 27 '
Σεληνιακή έκλειψη 4 Απρίλη 2015 8:05 14 ° Ζυγός 24 '
Μερική έκλειψη ηλίου 13 Σεπτεμβρίου 2015 2:41 20 ° Παρθένος 10 '
Ολική έκλειψη της σελήνης 27 Σεπτεμβρίου 2015 22:50 4 ° Κριός 40 '
Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων τον Μάρτιο του 2015 δείχνει υψηλή θνησιμότητα μεταξύ των απλών ανθρώπων, μεγάλη καταστροφή της θαλάσσιας ζωής. Τα αποτελέσματα της έκλειψης θα αρχίσουν σύντομα, θα διαρκέσουν περισσότερο, αλλά θα έχουν διακοπές.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό τον Απρίλιο του 2015 δημιουργεί συνθήκες πείνας, ασθένειας, καταστροφής των καλλιεργειών από τα έντομα, θυελλώδεις ανέμους, ξαφνικές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, επαναλαμβανόμενα προβλήματα στην ανθρωπότητα. Ο Ζυγός είναι ένα κινητό σήμα και τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης θα είναι πολύ σύντομα.

Η μερική έκλειψη ηλίου στην Παρθένο σε Σεπτέμβριο 2015 προκαλεί ξηρασίες, σεισμούς, καταστροφές στην γεωργική παραγωγή δημιουργώντας έλλειψη δημητριακών, και απότομη αύξηση των τιμών τους σε εκείνες τις περιοχές που έχουν πληγεί από την έκλειψη. Τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης θα αρχίσουν σύντομα, θα διαρκέσουν περισσότερο, αλλά θα έχουν διακοπές.

Η ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό το Σεπτέμβριο προκαλεί καταστροφή στον ζωικό πληθυσμό, εξορία, φυλάκιση ή ακόμη και την δολοφονία ενός σημαντικού προσώπου στη χώρα. Δημιουργεί δυσαρέσκεια μεταξύ των ανθρώπων, φαγωμάρα, μετακίνηση των στρατευμάτων, τα προβλήματα και οι απώλειες των καλλιεργειών από έντομα ή σπανιότητα των λαχανικών και των φρούτων. Οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από πυρετό και άλλες ασθένειες, στις περιοχές που έχουν πληγεί από την έκλειψη. Ο Κριός είναι ένα κινούμενο σημάδι και οι επιπτώσεις αυτής της έκλειψης θα είναι σύντομες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου