Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Στα εκθεσιακά περίπτερα της Β. Ελλάδας ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης


Ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού EMMIT, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη με περισσότερους από 200.000 επισκέπτες. 


Μεγάλη προσέλευση κοινού είχαν φέτος τα δύο εκθεσιακά περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία μάλιστα επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Kadir Topbas. 

Η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη, Θάσος, η Καβάλα, ο Νέστος, η Πιερία, ο Filos Travel, το Meli Tours, είχαν την τιμητική τους φέτος, καθώς εκτός από τα μαγευτικά τοπία γνώρισαν στους ξένους επισκέπτες και τοπικές λιχουδιές από την ελληνική παράδοση.


Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και μέλος του δ.σ. του ΕΟΤ Γρηγόρης Τάσσιος, τόνισε τη σημασία της ανάπτυξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ελλάδας (πολιτισμός, ιστορία, γαστρονομία), καθώς και τη μοναδικότητα της ελληνικής φιλοξενίας. 


Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Constr-Αction Άννα Μουρατίδου, που κατασκεύασε τους δύο εκθεσιακούς χώρους της Βόρειας Ελλάδας, επισήμανε ότι για πρώτη χρονιά φέτος επισκέπτες έως και από το Καζακστάν (!!) έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Ελλάδα και προμηνύουν άλλη μια εξαιρετική χρόνια για τον ελληνικό τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου