Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ολοι οι μπουκς δίνουν 3ο κόμμα τη Χρυσή Αυγή

Και δεν βλέπουν αυτοδύναμη κυβέρνηση
Ολοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει κανένα κόστος το να  "πειράζει" κανείς τις δημοσκοπήσεις, επειδή απλούστατα κανείς δεν μπορεί να τις ελέγξει, ούτε έχει κανένα κόστος, να σου... βγάζουν στο κομπιούτερ οι μετρήσεις σου τη Χ.Α. τρίτη με 5,4% π.χ. και το Ποτάμι τέταρτο με 5,1%. Αλλάζεις τα νουμεράκια και δίνεις στη δημοσιότητα ως 3ο το Ποτάμι, γιατί ξέρεις ότι όλο το πολιτικό σύστημα ανησυχεί ιδιαίτερα με την 3η θέση της Χ.Α. και κανείς δεν σε ελέγχει.

Στις δημοσκοπήσεις λοιπόν, δεν έχει κόστος το τι θα δείξεις στον κόσμο.
Στο "Στοίχημα" όμως έχει. Γιατί εκεί πληρώνεις. Τοις μετρητοίς. Οι "μπουκς", οι διοργανωτές δηλαδή, δεν παίζουν με τα λεφτάκια τους. 
Έτσι, δίνουν τις παρακάτω προβλέψεις
(για τους άσχετους, να πούμε ότι στο στοίχημα, όσο μικρότερη είναι η απόδοση, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να συμβεί το γεγονός. Η στοιχημαν π.χ. δίνει 1,10 μόνο στον Τσίπρα για την Πρωθυπουργία. Αυτό σημαίνει ότι αν βάλετε 10 ευρώ στον Τσίπρα και βγει Πρωθυπουργός θα πάρετε πίσω 11 ευρώ, ενώ αν στοιχηματίσετε υπέρ του Σαμαρά, θα πάρετε 250 ευρώ -1 προς 25.
Η "στοιχημαν" θεωρεί πιθανότερο τρίτο κόμμα τη Χ.Α. (απόδοση 1,85) και μετά το ποτάμι , απόδοση 2,10, που σημαίνει ότι τα 2 κόμματα είναι σχετικά κοντά.)

στοιχημαν
vistabet

goldbet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου