Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ολυμπιακός - Λαμία 3-2 με χατ τρικ του παιχταρά Μαρινάκη

Με μεγάλη δυσκολία, πέρασε ο Ολυμπιακός το εμπόδιο της Λαμίας (πρώτο ματς: 0-0), νικώντας τελικά με σκορ 3-2. Η Λαμία προηγήθηκε στο ημίχρονο, αλλά τότε έγινε η κίνηση ματ από τον προπονητή του Ολυμπιακού: Έστειλε στα αποδυτήρια....
των διαιτητών το βαρύ πυροβολικό της ομάδας !
Χόντρυνε το παιχνίδι!
Η κίνηση αποδείχθηκε σωτήρια και ο Ολυμπιακός "γύρισε" το ματς, με τη βοήθεια του διαιτητή.


«Επίσκεψη» στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
https://www.metrosport.gr/sta-apodytiria-ton-diaititon-sto-olympiakos-lamia-o-marinakis-226008

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους που βρισκόταν στα αποδυτήρια, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» κατέβηκε εκεί στην ανάπαυλα του αγώνα και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 0-1.

Οι Πειραιώτες πήραν τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τη νίκη τους επί των Φθιωτών με 3-2 που ήρθε και με... χείρα βοηθείας από τον διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη.

Ο Αρτινός διαιτητής απέβαλε τον Λάζαρ Ρόμανιτς για θέατρο σε μία φάση όπου ο Γκιγιέρμε του έκανε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, λίγο μετά την ισοφάριση του σκορ σε 1-1 από τον Αχμέτ Χασάν.

Εγκλημα Αριστομένη Κουτσιαύτη στο 61ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία.
https://www.metrosport.gr/egklima-koytsiayti-me-apovoli-sto-olympiakos-lamia-225982

Πιο συγκεκριμένα, ένα λεπτό μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού, ο Αρτινός ρέφερι παρατήρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Λαμίας, Ρόμανιτς για... θέατρο μετά από χτύπημα του Γκιγιέρμε!

Αντί να δοθεί δηλαδή φάουλ υπέρ της Λαμίας δόθηκε κόκκινη στο Ρόμανιτς, απόφαση καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς ήδη ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ... Φοβερά πράγματα...