Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τον "ρουφιάνο" βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που την κάρφωσε ΄"έδειξε" η Νίνα Κασιμάτη

Η ιστορία με απλά λόγια: 

Σήμερα έγινε στη Βουλή ψηφοφορία για το ποιά άρθρα του Συντάγματος θα τεθούν προς αναθεώρηση. Οι βουλευτές πήραν ένα...
ψηφοδέλτιο με στήλες με τα προτεινόμενα άρθρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και έβαζαν δίπλα ΝΑΙ, ΟΧΙ ή ΠΑΡΩΝ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε γραμμή να ψηφιστεί οπωσδήποτε η κατάργηση του άρθρου 3, που λέει ότι η "Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού", καθώς όπως ξέρετε δαιμονίζονται με "Χριστούς και τέτοια". Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντικατασταθεί το άρθρο με το "Η Ελλάδα είναι θρησκευτικά ουδέτερο κράτος" και να απαλειφθεί κάθε λέξη περί "χριστιανισμού" και "Χριστού", όπως μάλλον και η πλειοψηφία των ελλήνων, που μισούν αρρωστημένα την εκκλησία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη όμως, διαφώνησε με την πρόταση του κόμματός της, επειδή ίσως είναι Χριστιανή*. Δεν έβαλε λοιπόν ΝΑΙ στο σχετικό πεδίο, αλλά "ΠΑΡΩΝ".

Το ψηφοδέλτιο το παραλάμβανε μια επιτροπή αποτελούμενη από τους :

  1. Χρήστο Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ),
  2. Ιάσωνα Φωτήλα (ΝΔ) και
  3. Δημήτρη Μπαξεβανάκη (ΣΥΡΙΖΑ).


Κάποιος απ΄αυτούς λοιπόν, "την έδωσε στεγνά"! Ρουφιάνεψε. Χαφιέδισε! Ενώ το ψηφοδέλτιο είναι μυστικό, το φωτογράφησε με το κινητό του και ...άφησε να διαρρεύσει σε όλα τα μέσα. Και είναι αυτό: (κλικ για μεγέθυνση)

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφοδέλτιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο που διέρρευσε  και μάλιστα αρκετή ώρα πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Στη συνέχεια η βουλευτίνα "τρελάθηκε από τα νεύρα της". Το περιβάλλον της άφησε να διαρρεύσει με τη σειρά του, στους ρεπόρτερ της Βουλής, ότι ο "ρουφιάνος" είναι ο Καραγιαννίδης, γνωστός Χριστιανοφοβικός και ελληνοφοβικός (σε σημείο παράνοιας).

Έτσι λειτουργούν λοιπόν οι "πρώτη φορά αριστεροί". "Έχεις δική σου άποψη; Διαφώνησες με το κόμμα; Στη σέντρα! Θα σε ξεφτιλίσουμε στους συντρόφους".

Αυτά για όσους σκέφτονται να πλαισιώσουν την πρώτη φορά αριστερά, όπως π.χ. η Έλλη Στάη.

Πάντως, να ξέρετε: Χαφιές και ρουφιάνος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Το ΄χεις από φυσικό σου.....


* ΦΩΤΟ: Η Νίνα Κασιμάτη στην Παναγία Σουμελά του Πόντου (Τραπεζούντα, Τουρκία). Η φωτογραφία έβαλε σε υποψίες του Χριστιανομάχους συντρόφους της: "ρε λες να είναι κρυφοχριστιανή; Στην πυρά!"