Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Μπογδάνος: Γιατί δεν απολύθηκε η κ.Στάη;

"Καλώς απολύθηκε όποιος το ανέβασε. Δουλειά του ήταν να βγάλει ένα καθαρό βίντεο στο web. Ερώτημα, γιατί δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000 το μήνα για να ....
χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του ΠΘ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα ιδιοκτησία και διεύθυνση."

έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη

γνωστή υπόθεση, με το κάζο της κ.Στάη, όταν

 οι Ράδιο Αρβύλα έπαιξαν βίντεο από το διάλειμμα της συνέντευξης με τον Α. Τσίπρα, στο οποίο η κ.Στάη λέει παραπονούμενη στον Πρωθυπουργό "θα έπρεπε να πολιτευτούμε μαζί, αλλά δεν μου το ΄χετε προτείνει".

Μετά το πρώτο ρεζιλίκι, όπου η κ.Στάη χωρίς να ξέρει ότι συνεχίζει να γράφει το βίντεο, παρακαλάει τον Τσίπρα να τη βάλει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε και δεύτερο κάζο: η βαθύπλουτη παρουσιάστρια που λαχταρά να πλαισιώσει τις τάξεις της ριζοσπαστικής αριστεράς των οπαδών του Βελουχιώτη, κατηγόρησε τους "Ράδιο Αρβύλα" ότι ...υπέκλεψαν το βίντεο, αλλά της απάντησαν (ορθώς) ότι ο ίδιος ο σταθμός της το ανέβασε στο site του !

Τελικά, το κανάλι απέλυσε τον υπαλληλάκο που ανεβάζει τα βίντεο στο site του σταθμού (ε, αφού θίχτηκε το βαρύ όνομα της πάμπλουτης πασιονάριας!) και η κ.Στάη πιάστηκε πάλι αδιάβαστη.

Δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας όμως, ο Τσίπρας δεν ξεχνάει τους φίλους. Όλο και κάποια θέση στα ψηφοδέλτια θα της δώσει για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της.



Ρεζίλι για 2η φορά έγινε η Έλλη Στάη !




Οι "Ράδιο Αρβύλα" ρεζίλεψαν την Έλλη Στάη - Τι απαντά η ίδια