Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Δίκαιη ισοπαλία σε ένα πραγματικό ντέρμπι

Ο ψυχωμένος και άριστα στημένος από τον Σάββα Παντελίδη, Άρης, υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ισοπαλία, στο ντέρμπι της 24/2/2019, που ήταν το δυσκολότερο ματς της χρονιάς για τον "Δικέφαλο". Ο Άρης ήταν ο καλύτερος αντίπαλος που ....
πάτησε το χορτάρι της Τούμπας, τη σεζόν 2018-2019.

Ο Άρης ξεκίνησε με πολύ πάθος, με προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, που προέβλεπε πίεση στα 3/4 του γηπέδου, κράτησε τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία του Κουέστα, μέχρι το 39΄ όταν ο ΠΑΟΚ με βολίδα του αρχηγού του Αντελίο Βϊερίνια, άνοιξε το σκορ.
Ο ΠΑΟΚ αναθάρρησε κι όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το τελικό σκορ, μέχρι που στο 85, ο Φραν Βέλεθ, ισοφάρισε για τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι επί του Μπίσεσβαρ και οφσάιντ στο γκολ του Βέλεθ, όμως αυτά είναι λεπτομέρειες, καθώς η συνολική εικόνα του αγώνα, δείχνει "χ".
.
Ο Άρης άξιζε το "Χ" και το πήρε. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας, είναι τυφλός οπαδισμός, που αφορά μόνο ηλίθιους, που δεν πρέπει να διαβάζουν makpress. Μπορεί να πάθουν πολύ σοβαρό ατύχημα: να καταλάβουν ότι είναι ηλίθιοι και να γκρεμιστεί ο κόσμος τους....

....
Δεν μου αρέσει η αντικειμενικότητα, ειμαι ούγκανος, θέλω να διαβάζω ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει >>

Δεν μου αρέσει η αντικειμενικότητα, είμαι ούγκανος, θέλω να διαβάζω ότι ο ΑΡΗΣ έπρεπε να κερδίσει >>