Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Bασίλης Λεβέντης: «Ο πρωθυπουργός έκανε ΄΄προδοσία βλακείας΄΄ με τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα, Νίκο Φελέκη και Θανάση Τσεκούρα χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα.


Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία» και χαρακτήρισε « επόμενο» τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του BBC περί ΄΄μακεδονικής μειονότητας΄΄ στην Ελλάδα.
Μιλώντας, δε, για τη Συμφωνία των Πρεσπών εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας, βασίστηκε σε υποσχέσεις των Αμερικανών που δεν θα τηρηθούν, έκανε την προδοσία αλλά ο λαός δεν το καταπίνει, είναι προϊόν προδοσίας, είναι προϊόν προδοτικής συνθήκης».

Αναφερόμενος στη στάση των βουλευτών που εγκατέλειψαν την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος της ΕΚ είπε ότι «με πρόδωσαν από αχαριστία επειδή ο μεν Τσίπρας ήθελε να περάσει τις Πρέσπες και ήθελε ψήφους στη βουλή, ο δε Μητσοτάκης ήθελε να δείξει ότι φυλλορροούμε άρα κι εμείς είμαστε ένα κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι θα διαλυθούμε κι εμείς. Υπήρχε σχέδιο και των δύο για να διαλύσουν την Ένωση Κεντρώων αλλά δεν το πέτυχαν».

Αναφερόμενος, δε, στην κ. Μεγαλοοικονόμου είπε:« Όταν ήρθε ήταν μια άγνωστη κυρία, μία σεμνή, εμφανιζόταν λιγομίλητη, μην κοιτάτε τώρα πως κατέληξε η Μαγαλοοικονόμου. Αν είχα ένα βίντεο όταν είχε έρθει, ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα. Μου λένε όλοι πως την έβαλα μέσα κι από την άλλη μεριά είναι η 151 της ψήφου εμπιστοσύνης του Τσίπρα. Όταν εγώ την έβαλα δεν ήξερα ποια είναι. Ο Τσίπρας όμως τώρα που την έβαλε ξέρει ποια είναι η 15, για να καταλάβετε το επίπεδο της πολιτικής»
www.themaradio.gr
FB: # ΘΕΜΑ Radio 104,6
Τwitter: Τhema_radiο