Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Τάκης Τσουκαλάς και ....θα σαρώσει

Ας δούμε τα δεδομένα, αλήθειες και ψέματα, πέρα από τα τεριμμένα, γιατί εδώ είναι makpress:
1. ο τύπος είναι σαχλαμάρας. Τελεία.

2. όχι, δεν κατεβαίνει με τη Ν.Δ. όπως....
βολεύει στα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ να γράφουν. Κατεβαίνει ως δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής έναν νεοδημοκράτη. Αυτό δεν σημαίνει, ούτε "υποψήφιος της ΝΔ", ούτε παρέμβαση Μαρινάκη, ούτε άλλες τρίχες.

3. θα σαρώσει σε ψήφους, αν τελικά είναι υποψήφιος. Επομένως, όποιος χλευάζει την υποψηφιότητά του, αυτός έχει το πρόβλημα κι όχι ο Τσουκαλάς. Η πολιτική είναι αντιπροσώπευση των μαζών και προφανώς δικαιούται μια μάζα ανεγκέφαλων οπαδών να εκπροσωπείται από έναν όμοιό της. Δημοκρατία δεν είναι να εκπροσωπούνται μόνο οι γιατροί από γιατρούς, οι δικηγόροι από δικηγόρους κ.λ.π. Αν μια κοινωνία αποτελείται από βλάκες, πρέπει να υπάρχει και κάποιους απ΄αυτούς στο οποιοδήποτε συλλογικό όργανο. Δικαίωμα στη ζωή έχουν όλες οι ομάδες.

4. η υποψηφιότητά του είναι προφανώς πιασάρικη, έγινε viral, πράγμα που δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τους "έξυπνους και σοβαρούς". Το ότι "τσιμπάνε" οι υπόλοιποι, δείχνει ότι και οι "έξυπνοι και σοβαροί", γοητεύονται από το γκροτέσκο, από το παρακμιακό, από το ...ξεμπουρδέλεμα της πολιτικής.

5. Σε τι διαφέρει η υποψηφιότητα Τσουκαλά απ΄αυτή του Μπουτάρη κι άλλων χιλίων, που εξελέγησαν θριαμβευτικά, ακριβώς επειδή τους ψήφισαν για χαβαλέ, για "να τα κάνουν όλα π@τάνα"; Καμιά 30αριά βουλευτές (!), βουλευτές, όχι δημοτικοί σύμβουλοι, είναι της ίδιας ποιότητας με τον Τσουκαλά.


Φώτης Μακρίδης


Η ΕΙΔΗΣΗ

Σύμφωνα με το «tvxs», ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Διαλινάκη, επίσημου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου.

Όπως αναφέρει το εν λόγω site, το πρωί της Τρίτης (26/2) επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του δήμου για να κάνει μεταδημότευση. Όταν ρωτήθηκε από τους υπαλλήλους για τους λόγους της κίνησης αυτής φέρεται να τους απάντησε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Διαλινάκη.