Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το χασίς σε κάνει ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟ !

«Δεν έχει αποποινικοποιηθεί ακόμα η χρήση της καννάβεως για ψυχαγωγία... Για αυτούς που ανησυχούν, το αλκοόλ το ίδιο πράγμα δεν είναι; Αν πιεις λίγο...
περνάς καλά, αν πιεις πολύ μεθάς. Το ίδιο είναι και με το χασίσι... Νομίζω ότι πια ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστούμε και εμείς», είπε ο κ.Μπουτάρης και δεν το ΄πε επιπόλαια (αν μιλούσε επιπόλαια, αλανιάρικα, όπως επιτηδευμένα προσπαθεί να δείξει, θα έλεγε η χρήση του "χασίς". Οι βαρύμαγκες δεν λένε "κάνναβη", λένε "χασίς").

Κάνναβη τη λένε τα γατάκια της παγκοσμιοποίησης, για να άρουν τον όποιο αρνητισμό κουβαλάει η λέξη σε όσους ξέρουν.

Κι επειδή κάποτε, πριν τα "σκληρά", το χασίς ήταν διαδεδομένο, ΟΛΟΙ όσοι το έζησαν ξέρουν πολύ καλά, ότι το 99% των τακτικών χρηστών του χασίς έπαθε εγκεφαλικές βλάβες, ενώ πάνω από 1 στους 3 χασισοπότες αποτρελαινόταν ΤΕΛΕΙΩΣ.

Το χασίς σε κάνει ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟ κι αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού το ζήσαμε εμείς οι παλιοί. Αρκεί να μη θελήσει και σήμερα ο νέος κόσμος να ξαναπέσει στη λούμπα, μετά την τόση διαφήμιση που του κάνουν οι νεοταξίτες αφέντες του Μπουτάρη. Χασίς είναι μπαρμπαγιάννη, δεν είναι "κάναβη". Και ξέρεις πολύ καλά ότι κάνει τον χρήστη ΠΟΛΥ μαλάκα!

Δεν είναι καθόλου αθώο, και δεν υπάρχει λίγο ή πολύ. Υπάρχει το όριο, η ουδός επιστημονικά, που είναι χαμηλή. Αν κάνεις ένα, μπορεί να κάνεις δύο. Αν κάνεις όμως δύο, μάλλον σίγουρα θα κάνεις τρία κι αν κάνεις τρία, σίγουρα μπήκες στην Κόλαση για πάντα. Όχι δεν είναι χαβαλές, είναι εγγύηση για ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ. Μόνο αυτό προσφέρει το χασίς. Τρέλα !

Άσε λοιπόν τις νεοταξίτικες παπαρίτσες με κορδέλες "ψυχαγωγία" "εκσυγχρονισμός" "κάνναβη" . Aφήστε τους νεοταξίτικους ευφημισμούς λοιπόν και μην παίρνετε νέα παιδιά στο λαιμό σας, για να 'κονομήσουν οι προστάτες σας.


dimokratia_tora 

Υ.Γ. Ε μη βγει κανένας βλάκας να μου παραθέσει μελέτες κι άλλες τρίχες. Όχι "έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου" ! Αυτά είναι για τους σανοφάγους. Όποιος θέλει να κάνει προπαγάνδα για το χασίσι να το δώσει στα παιδιά του, όχι στα παιδιά των άλλων. Το ζήσαμε, δεν το μάθαμε απ΄το ιντερνετ !