Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Εμφύλιος Συριζαίων: @NChatzinikolaou vs #Πολακης


Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στο Διαδίκτυο μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου -θεωρείται "συριζαίος" από το κοινό ...
των social media" επειδή εκθείαζε την "πρώτη φορά αριστερά" και τους Τσίπρα και Βαρουφάκη, προεκλογικά- με τον πρώτο να ανοίγει την αντιπαράθεση και τον δεύτερο να ξεσπά!

Την αρχή έκανε ο λαϊκιστής Π. Πολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του σχετική με τις διακοπές του Ν. Χατζηνικολάου στη Μύκονο για το Πάσχα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Άλλο μυκονος-αλλο σφακια ,αλλο νεοπλουτοι -αλλο κτηνοτροφοι,αλλο δηθενια λαμογιοεξαρτωμενη-αλλο λαικος πολιτισμος ,αλλο δεξια-αλλο αριστερα…».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση και έγραψε στο twitter: «Αν τον χρόνο που σπαταλά για να να λασπολογεί όσους του ασκούν κριτική τον αξιοποιούσε στα καθήκοντα του η υγεία δεν θα είχε αυτό το χάλι…».


συριζαϊκά sites πάντως, βλέπουν τους φτηνούς λαϊκισμούς του Πολάκη ως ...διασυρμό του δημοσιογράφου, ο οποίος πήγε όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι στη Μύκονο. Αλλά για τους πάμπλουτους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια ευκαιρία να ταϊσουν κι άλλο σανό τα γίδια, λες και τον κρίνουν κάποιοι φτωχοί !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το παρελθόν του Πολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου