Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αηδία το κατάντησαν με τα αποτελέσματα Voucher

Στις αρχές Νοέμβρη, προκήρυξαν τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την υλοποίηση της δράσης «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας...
με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 08/2014 για voucher κατάρτισης 16.600 ανέργων ηλικίας 29-64 ετών).
Θα έβγαζαν τα αποτελέσματα (μοριοδότηση) στις αρχές Δεκέμβρη. Έδωσαν παράταση, ξαναέδωσαν παράταση και ανακοίνωσαν ότι θα τα έβγαζαν τη Δευτέρα 29 Δεκέμβρη. Όλη την ημέρα "έπαιζαν",ανέβαζαν και κατέβαζαν το link και τελικά την Τρίτη έβγαλαν μια "Δήλωση Διοικητικής Εμπειρίας - Γνωστοποίηση Μοριοδότησης εν δυνάμει Ωφελούμενων", που κανείς απ΄αυτούς που έκαναν αίτηση, δεν κατάλαβε τι θέλει να πει ο ποιητής.
Σήμερα, ανακοίνωσαν νέα παράταση, με τις ίδιες μπερδεμένες μπούρδες, δηλαδή:
"Παρατείνουμε την καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση της Διοικητικής ή μη Εμπειρίας από τους εν δυνάμει ωφελουμένους μέχρι τη Δευτέρα 12/1/2015 και ώρα 24:00.
Επισημαίνουμε ότι όσοι δε δηλώσουν το είδος της εμπειρίας για την οποία έχουν μοριοδοτηθεί, μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ στην τελική κατάταξη των ωφελουμένων."

Τελικά, κανείς δεν ξέρει τι διάολο είναι όλο αυτό που συμβαίνει, ούτε ποιοί θα λάβουν την επιταγή, ούτε πότε θα μάθουν αν θα καταρτιστούν ή όχι.

Ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση, να διώξει με τις κλωτσιές όλους αυτούς τους γελοίους, που παίζουν με την αγωνία του άνεργου κοσμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου